fredag 25 mars 2016

Det är en saga för god för att vara sann..


.. när en av mina vänner bakar en tårta till en födelsedagsmiddag. Det är den finaste, mest sagolika tårta jag har sett. Hennes skaparförmåga med sina händer gör mig andlös, glad och fylld med en känsla av att allt är möjligt.

Vackra skapelser öppnar upp mitt inre rum och jag kan verkligen hänföras fullt ut. Det gör jag ännu, bara genom att betrakta denna vackra tårta och veta att den gula rosen landade mjukt i min mage och skapar sin egen växtkraft och magi där. Det skapar glitter av regnbågsfärgade tårtor med rosor på som växer inom mig än. Det förgängliga som regnbågar, handformade rosor och en kväll med vänner kan tyckas förgängligt men vilka vackra frön som sås i själens inre trädgård. De ligger nu därinne och gror och väntar på att få blomma ut i nya växtkraft, tankar och vackra stunder.


8 kommentarer:

 1. Fantastisk tårta, fantastiska tankar :) Du borde googla "re root camp" finns både på nätet och på fb. En vän till mig som driver det...jag vill gå i sommar eller i höst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag googlade, vad spännande det låter. Tack för tipset, tål att tänkas på :-). Kramar

   Radera
 2. Wow, vilken fantastisk tårta! Njuter av den och av din underbara text…
  Önskar dig en riktigt Glad Påsk!
  Kram M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den underbar :-). Önskar dig också den härligaste av påskfirande. Kramar

   Radera
 3. Vilken fantastisk tårta!

  SvaraRadera
 4. Wow, det var riktig konst!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sannerligen, hon är verkligen en konstnär :-)

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen