söndag 14 augusti 2016

Lyckan i att pröva nåt nytt..


... och älska det fångar den här bilden. Ett solklart NFI (nytt för idag) i onsdagsskrud ♥.

Jag har de senaste åren velat pröva skateboard och i onsdags var det första gången jag klev upp på brädan. Det var så roligt, jag bara älskade det även om det var svårt.  Det är aldrig för sent att testa något nytt, vi blir inte för gamla för att fortsätta utforska det som väcker vår nyfikenhet. Tänk inte så mycket på vad andra tänker, om de ens tänker något utan gör det du önskar.

Jag vill inte blicka tillbaka på livet och känna att det fanns saker jag inte vågade men ville pröva, det är en av orsakerna till varför jag så snabbt tackar ja till att följa med på en ridhelg utan att ha någon tidigare erfarenhet.

När man ska pröva nya saker i livet är det dock bra att ha någon vid sin sida som kan visa hur man finner balansen, tar ut svängarna och hur man vågar öka farten när det är dags att våga lite mer. Det hade jag och jag hade nog inte vågat den här drömmen annars, men numera står en longboard och hjälm på planerade inköp för att ha roligare i livet.

När jag åkt klart finner jag ett träd att klättra i, där sitter jag några ögonblick lutad mot stammen och njuter av något välkänt och nytt på samma gång. Livets kontraster och livets lycka på samma gång. Men hade jag inte prövat så hade jag inte vetat.4 kommentarer:

 1. Kul! Du är så himla modig. Jag gillar det där med NFI.
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :). Jag älskar också NFI, funderar på att göra den utmaningen minst en gång per år. Kramar från Liv

   Radera
 2. Klart du ska åka longboard i finklänning! Helt rätt! :) Det verkar kul faktiskt, men svårt. Själv har jag fastnat för inlines! Nu är jag den där galna tanten på rullskridskor och kommer att vara tills någon stoppar mig. Haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hu?! Jag frågade faktiskt om jag inte skulle byta om till shorts men fick till svar att kläderna spelar ju ingen roll bara jag är bekväm i dem och klänning är ju mitt standardplagg. Jag har ett par inlines stående så det har jag också åkt men inte på några år, tycker vi blir härligt galna tanter och ska fortsätta vara det oavsett om nån vill stoppa oss eller ej. Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen