lördag 27 september 2008

Till mina läsare...

Underbara du,

Hoppas du har en alldeles underbar dag och att du ser magin runtomkring dig.

Du vet väl om att du är unik, underbar och så oerhört älskad. Världen vore helt enkelt inte densamma utan dig. Du har mycket att ge och lära andra. Har du gjort något kärleksfullt idag? Både mot dig själv och andra?

För du är värd omtanke, kärlek och allt du någonsin önskat. Det bästa är att du inte behöver förändra dig själv utan du duger precis som du är. Ha en fantastisk lördag i ditt eget sällskap eller tillsammans med någon. Njut av livet precis som det är.

Själv ska jag äntligen gå på bröllop och fira all den kärlek som finns mellan två fantastiska personer som väljer att välja ett liv med varandra. Det ska bli alldeles underbart och jag har längtat till den här dagen. Dessutom utspelas bröllopet i Dalarna så det kan nästan inte bli bättre.

Underbara du, ha en underbar lördag! Det tänker jag ha och jag tror inte att jag blir ensam.

5 kommentarer:

 1. Vilket ljuvligt inlägg! :-) Så varmt och välkomnande! Jag ska ta med mig min bonusson på bio och se Arn 2. Vi tycker båda om att gå på bio, dock inte hans far. Så då går vi själva när Älsklingen är upptagen med annat. Alla nöjda, alla glada :-) Stora kramar...

  SvaraRadera
 2. vänliga varma ord på vägen suger man gärna åt sig
  tack rara
  /Emma

  SvaraRadera
 3. Alltid så trevligt med bröllop....jag gråter alltid så jag brukar ladda med näsdukar.
  Ha en skön södagskväll min vän!
  Kram

  SvaraRadera
 4. åh du är unik och underbar tycker vi i trollbäcken/ K

  SvaraRadera
 5. Åå, vad det låter roligt med bröllop - hoppas det blev just så fantastiskt som man önskar!
  Och tack för dina vackra, sanna ord!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen