lördag 15 november 2008

Prickiga muffinsformar..

... på skärmflygarens plåt fylls med muffinssmet och äpplen. Kvällshimlen breder ut sig över Stockholm och stjärnorna fyller himlavalvet tillsammans med en måne som nyss var full.

Mina sista dagar i coachkursen var magiska på många vis trots en blixtrande huvudvärk som inte ville ge sig. Saker faller på plats och insikter likaså men det kommer att ta ett tag att landa och göra det greppbart. Tur att avslutningen och diplomeringen ligger en månad framåt i tiden.

Den här kursen är det mest fantastiska jag har gjort på väldigt länge och mina kursledare är magiska och inspirerande. Min inre röst gör sig påmind och talar om för mig att jag är på rätt väg och min livskraft exploderar inom mig likt ett stjärnströssel från ett fyrverkeri.

Men nu är det dags för prickig muffinslycka och vilsam kväll. Må stjärnorna tindra över er alla på livets stig.

12 kommentarer:

 1. såg mysigt ut! Här är det minsann inte stjärnklart, utan mest snö, och filmkväll med sonen och det är absolut inte alls den sämsta tillvaron här inte! Chips och filmkväll..mums så onyttigt, men så trevligt! Roligt att läsa och verkligen känna att du är tillfreds över coachingkursen! Varm varm kram!

  SvaraRadera
 2. Vem behöver c-vitaminer när man kan gå in här på din blogg och få morgonens energi-injektion. Jag blir lika inspirerad och glad varenda gång...hm...jag vill också ha prickiga muffinsformar till mina hembakta hallonmuffins...
  Kramisar och var rädd om dig

  Emma

  SvaraRadera
 3. Wow så mycket livsenergi det finns i det här inlägget och det smittar av sig också :-) Du ger så fantastiskt mycket genom ditt sätt att skriva. Din coachning märks även här och jag tar tacksamt emot. Kramar...

  SvaraRadera
 4. Åh,,,Ja, muffins - va gott,,,,Jag som sällan bakar får bara sååå lust att baka just nu,,,kanske jag ska göra det,,,, Hm, undra om allt finns hemma,,,, vi får väl se - insperation får jag här hos dig :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att kursen blev så rätt.

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att kursen blev så rätt.

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga muffins.=)
  Kul att du känner att kursen givit dig så mycket.
  Det är härligt med snö tycker jag och som sagt i Gällivare är det garanterat snö.
  Ha en skön kväll vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej och hå!!
  Gu så roligt att det känns så bra med din Kurs!! Är helt säker på att du Kommer att bli en Jättebra Coach!!

  Hoppas att Muffinsarna smakade MUMMS!! Kan kanske inte smaka annat i dessa formar!! ;-))

  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Spännande med din coachkurs. Själv hade jag en sittning med min coach och vi kom fram (eller rättare sagt; jag kom fram till...) ett par konkreta förbättringar. Det handlar ju inte om stora förändringar utan om väldigt små justering som kan göra stor skillnad. Till exempel att jag skall göra tydligare åtskillnad mellan information och kommunikation och att jag skall förberera mig inför de två på helt olika sätt.
  Banalt, egentligen. Det visste jag också. Men när jag själv fick resonera kring detta, blev det helt plötsligt glasklart. Tack för att ni coacher finns.

  PS. Värmland är också en vitamininjektion. Verkligen en lisa för själen.

  SvaraRadera
 10. Jättegoda muffins blev det och bästa tänkbara sällskap hade jag!
  Och så julmust såklart!
  :-)

  SvaraRadera
 11. Vackert skrivet som alltid, och muffinsarna ser ut att bli goda.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Åh, vackert skrivet!

  Det är en gåva att kunna se någonting som positivt trots en "sprakande huvudvärk" -beundransvärt.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen