onsdag 26 november 2008

I vinterns vita täcke..

.. ligger Svedmyra vackert inbäddat. Min önskan är att vintern kommer att stanna även här även om metorologerna säger att så inte blir fallet.

Någon timme senare så ligger även jag inbäddad i ett rött lakan och en grå handduk som en liten för tidig julklapp till mig själv.
Jag har nämligen passat på att besöka Christel (www.christelshudvard.com) som jag berättat om tidigare. Det är vardagslyx och precis vad jag behöver. Nästkommande vecka kommer jag att ägna mig åt mitt yttre vilket känns skönt att göra efter all tid åt mitt inre som jag lagt ner på sista tiden. Vida kliver ur sitt skal på flera sätt. När Christel packar upp mig några timmar senare så är jag lycklig. Hon är fantastisk. När jag lämnar salongen så gör jag det med en känsla av frid men även med en liten påse med magic mitt från Jane Iredale (som en vän bett mig köpa).

Det är en så bra produkt så jag kan faktiskt inte låta bli att skriva några rader. Det är en vante i microfiber som man rengör ansiktet med som tar bort smink (och smuts med för den delen) bara genom att man tillsätter ljummet vatten. Inga förpackningar och inte massa kemikalier i ansiktet utan bara denna vante och lite vatten. Mina ögon är väldigt känsliga och blir lätt röda men de skonsamma produkterna tog inte bort allt smink men det gör magic mitt (som man efter ett tag tvättar och återvänder). Jag trodde inte så mycket på den när jag köpte den första gången men den är så himla bra och när jag gav den till en vän nyligen ville hon köpa flera för att ge bort till vänner i jul. Den kostar 174 kr och räcker lääänge och är superbra. Om nån skulle vara intresserad så ring Christel på 0706-65 88 65 (som även kan skicka om nån skulle vara intresserad). Bra saker vill man ju dela med sig av.


Nu ska jag snart vira in mig i min lilla grå kappa, min gråa stora mössa och ta mitt coachkit under armen för eftermiddan tillbringas i gamla stan först med en vän och sen med en övningsklient. Vintern väntar och jag vill passa på att njuta av den medan den skimrar i sin skönhet och lyser upp min väg.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att få tänka på sitt yttre också ibland :-) Ja, det måste nog få vara lite balans i det också,,,,har man skött om sitt inre länge, kanske man ska sköta om sitt yttre också :-) Det är ju verkligen underbart att gå på spa, massage, eller ansiktsbehandligar,,, åh, jag måste nog också ta och beställa tid för lite vardagslyx :-)

  Den där handsken har jag hört talas om, verkar jättebra, och bra för naturen,,, ett gott alternativ.


  Kramizar.

  SvaraRadera
 2. Mysdag verkligen! Bra handske, ska jag fundera över! Vore bra för mig som också är lite känslig..jag hoppas du haft en skön em och att coachingen gick bra..vad det är spännande att få följa dig!
  Varm varm kram...ps..på måndag är jag på nya jobbet..:) ska bli spännande

  SvaraRadera
 3. Lite vardagslyx alltså....det gör livet lite mer skimrande på ett behagligt sätt. Själv har jag evighetsfikat med en otroligt god vän i timmar på mitt favvofik här i stan. Myzzzpyzz....hihi
  kramisar till Dig
  Emma

  SvaraRadera
 4. Låter som en sådan där bra microfibertrasa man har hemma till alltmöjligt. :-)

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen