söndag 2 november 2008

With a little help from my friends..

Barncancerfonden
Enbart X-box är vad som stod på spel. Den 31 oktober var sista dagen i tävlingen som Barncancerfonden ordnat. Den insamling som samlar in mest pengar får en X-box. "Den jävla idioten" har samlat in mest pengar. Över 90.000 kr på 1,5 månader har skänkts av 1.200 personer. Detta är gjort av okända människor till förmån för en person vi aldrig fick möta. Madde. Hennes kamp är över, men hennes anda lever.

Tack vare henne, hennes mamma och pojkvän och alla er som redan givit en summa fick vi en X-box av Barncancerfonden. Denna ger Enbart (som startade insamlingen) med glädje till Maddes mamma Anne för att hon skall kunna ge den till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, JK avdelning 70. Det är inget som botar, men det ger förhoppningsvis en liten stunds glädje för de tjejer och killar som var dag kämpar mot "Den jävla idioten".


Tack alla ni som har givit och bidragit till insamlingen "Den jävla idioten".

Jag har gett pengar till insamlingen vid två tillfällen, när den startades och dagen när Madde begravdes. Jag kände aldrig Madde personligen men jag följde hennes blogg och inspirerades av hennes livsvisdom, kämparglöd och positiva anda. Den här insamlingen har berört mig på flera sätt eftersom den har bevisat för mig hur stark bloggvärldens kraft är, minsta bidrag man kan skänka är 20 kronor och det är faktiskt tanken som räknas. Den visar också att kärleken till livet är stark och att vi gör det vi kan för att åtminstone förändra något. Allt räknas.

Vill ni också skänka en slant gå in på länken ovan det är inte för sent ännu så vi når målet 100.000 kr innan den 13 dec.

Och en sak till.. glöm inte att kärleken överlever döden som jag brukar säga. Kärleken är starkast av allt.

Lev väl!

Vida

1 kommentar:

  1. härligt tack. Det är några som har skänkt, otroligt ånga faktiskt.

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen