onsdag 5 november 2008

sju spännande saker - sannolikt sanna..

.. som Malve utmanat mig att berätta.....

Jag har arbetat med röjsågsröjning en sommar och har intyg att jag har gått en kurs och kan hantera en röjsåg. Det är nåt att hotta upp CV:et med nu när jag letar nya tjänster.

Jag älskar att bada i badkaret, där tänker jag som bäst. Jag badar när jag är ledsen, glad, trött, kall, varm... helt plötsligt när jag är hos skärmflygaren kan jag bara försvinna. Då ligger jag i badet och funderar eller läser. Tror att en av de första presenterna jag fick av honom var badskum som stod på badkarskanten. Kan bada flera gånger om dagen och är smått besatt av det.

Jag har besökt det turkiska fotbollslaget Galatasaray konstgjorda privata ö som ligger i floden Bosporen (i Istanbul) och som inte är öppen för turister eller externa besökare.

Hade haft en lillebror vid namn Hugo om jag fått bestämma, han skulle i så fall varit döpt efter min kåldocka (minns ni dom?) med rosa hår. Var vid tidpunkten MYCKET besviken över att ingen lyssnade på mig och att han inte hette det ens i andranamn. Idag kan jag vara ganska glad över det och framförallt är väl han glad över det.

Jag har sjungit tillsammans med Olof Palme

Jag har stått i klacken på ett svenskt ishockeylag (Leksand så klart) och kan stämma upp i många käcka ramsor med hög röst om det skulle behövas.

Har haft en känd regissör från Holland boende hos mig eftersom han är tillsammans med min holländska vän som jag lärde känna i Thailand. Hon tittar inte ens på TV och har i stort sett inte sett något han gjort, inte jag heller men han är en snäll prick.

Annars tycker jag Lady Thirty har fångat mig i min vardag med bilden nedan.

Utmaningen bollas vidare som en glad ballong till vardagspussel, kvistashuset, livskrafter, chissra , lenjangel, stort och smått.. och sen till den som vill. Å mina vänner ni vet väl hur det är med en ballong, ibland fångar man den och ibland låter man den segla vidare så ni väljer själva om ni vill göra utmaningen.

Om ni gör det så har den följande instruktioner:

Uppgiften är följande:* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa* Utmana 7 andra i slutet av inlägget och länka till dem* Lämna en kommentar i deras blogg om att de har blivit utmanade.14 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag antar utmaningen! Ska bli kul att skriva om något roligt och annorlunda. Ska tugga på den lite, kommer nog ett inlägg imorgon. Har en del karameller som jag kanske ska släppa fram i dagsljuset...

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. jag hugger också utmaningen!

  SvaraRadera
 3. hello...nu har jag gjort din utmaning.,

  kram

  SvaraRadera
 4. Good morning :)

  Japp...klart jag antar utmaningen.
  Ha de´....
  kram

  Emma

  SvaraRadera
 5. Hej igen...glömde ju säga att det var kanonkul att läsa lite mer om dig också....

  Nu är min utmaning fixat iaf :-))

  kramisar

  SvaraRadera
 6. Kul :-) Jag förstod först senare att man kunde ta vilka 7 saker som helst och berätta om,,,,så jag återkommer med 7 nya saker :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Du har fått mig att bli sugen på ett varmt bad nu :-) Kramar...

  SvaraRadera
 8. Härligt! Hugo gillar jag bäst :)

  SvaraRadera
 9. kulig info :) speciellt det med Palme, det måste kännas lite stort.

  kram

  SvaraRadera
 10. haha..du är så härlig..Bosporen har jag letat i Leksand..trodde att vi skulle till något som var liknande mer "På Spåret"...haha...dalmål är inte så enkelt alla gånger...Stor varm kram och tänker på dig här i Borlänge...

  SvaraRadera
 11. Ja, det räknas med tio klocktimmar i veckan... men man kan ju få mindre om man är alert och snabb och beroende på vad man har för uppgift.

  SvaraRadera
 12. Attans vad bedrövligt bråttom jag har ibland då... det är jag som heter n här ovan.

  SvaraRadera
 13. Jag hamnade här hos dig bara sådär och ser att vi nog har mycket gemensamt med meditation, ser att du läser Kärlek(älskar den boken), och så vidare. Kul:)
  Och så har du en fin blogg tycker jag, så jag komer gärna tillbaka.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 14. Nu har jag skrivit in mina sju ting Kära Vida...Kram Lena

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen