måndag 24 december 2012

Jag önskar er..

.. en jul fylld med allt det ni önskar.God Jul du fina stjärnebarn som läser detta för minns att vi alla är uppkomna av stjärnstoft och att vi är ute på en rymdresa i vår eget universum.

Vi byter inte julklappar inom familjen utan jag byter med vänner. Mina främsta julklappar innehåller därmed stunder med de jag älskar, påminnelser om det jag tror på som glädje i form av glittrande granar, Karl-Bertil Jonssons jul, god mat och fina kärleksfulla meddelanden från vänner och min fina familj.

Jag önskar er en kärleksfull och fridefull jul inramad i lyckoglitter, stjärnströssel och andaktsfull tacksamhet över det som finns i livet just nu. God Jul och God Stund från Liv, en drömmare mitt i livet.

8 kommentarer:

 1. God Jul finaste stjärnan i norr!! kramar

  SvaraRadera
 2. God Jul min finaste vän! ♥

  /Veronica

  SvaraRadera
 3. Åh Hej! Vad kul att få se dig, jag har inte gjort det tidigare. Känns bra att få se den fina personen som står för alla de fina betydelsefulla raderna och där är du ju! :)

  Hoppas julen är både kul och fridfull på samma gång hos er. Jag har det toppen. Den bästa.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen