lördag 20 mars 2010

Takdropp och solsken en lördag i mars...

... lockar mig ut på en promenad Djurgården runt med vänner.

Vi hoppar mellan vattenpölar, njuter av solen och de vackra vyerna och av att befinna oss i denna vackra stad där denna fantastiska ö är en sann oas i mina ögon. Vi pratar drömmar om pippihus, trötta ben efter kickboxning och en stundande resa för min vän. Vi pratar om solen och dess inverkan på oss, för nog känns det lite lättare, lite roligare och lite soligare just idag.

Min magiska vän möter mig i stan, vi umgås i några timmar och pratar om mod, att våga förändra, autencitet och sen skrattar vi i massor. Det gör vi ofta när vi ses. En latte toppad med vänskap är den bästa toppingen som finns. Livslust och rosafärgad skymning omfamnar mig på väg hem.

Det sägs att imorgon kommer snön, men idag sken solen.

3 kommentarer:

 1. Solen var helt fantastisk idag, och jag har fått mina första vårfräknar! :) Imorgon är en annan dag, och bjuder den på snö så glädjer jag mig åt att jag får vara inne och jobba. Är det sol så har jag en balkong att fly ut på...win win situation... :)

  SvaraRadera
 2. ja det var verkligen en härlig och solig dag idag!
  kramelikram
  lady thirty

  SvaraRadera
 3. En sann vän genomstrålar även det tätaste regn.
  Hoppas du får en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen