torsdag 4 mars 2010

Sammanfattning av Februari 2010..

Med bara 10 inlägg under hela februari så måste det nog vara den minst produktiva månaden hittills (speciellt med tanke på att två av dem är sammanställningar). Det innebär inte att det inte hände nåt under månaden utan jag har haft ganska fullt upp men även har tagit itu med massa känslor och det är väl några av orsakerna till varför det inte blev fler inlägg.

Jag lovade mig själv när jag började blogga att bara göra det för min egen skull och det är viktigt för mig att hålla så det inte blir för nån annans skull. Ibland läser jag bloggar där många inlägg handlar om att de ber sina läsare om ursäkt för att de inte skrivit eller inte orkar blogga just nu, för mig handlar det om frivillighet och även om kommunikationen och möten med läsarna är fantastiskt så är det viktigt för mig att jag gör det för min skull.

Men det som hände under denna månad var:

* En härlig alla hjärtans dag tillsammans med vänner. Den innehöll komplimanger, blommor, god mat, champagne, skratt och allt annat som en sådan dag bör innehålla.

* Jag firade ett år på mitt härliga jobb. Jag är så tacksam över att jag arbetar just där.

* En av vinterns kallaste dagar slår till och dagarna innan och efter så är det faktiskt TOTALKAOS i lokaltrafiken när det gälller bussar, en tunnelbana som på vissa håll står helt still och pendeltåg som är försenade och inställda. Jag kände mig lyckligt lottad som kan ta en promenad och sen en buss för att komma till jobbet, hade jag varit beroende av tunnelbanan så hade det varit mycket mer komplicerat.

* Rensande av garderober, bokhyllor, byråer och allt som går att rensa. Här ska kastas, ges bort, lagas och inredas om. Rensar i den inre och yttre röran samtidigt känns det som. Befriande och sen ska lägenheten få sig en uppfräschning och lite ny inspiration. Inredning är inte min starka sida men jag hoppas vänner kan hjälpa till.

* Min magiska vän fyller 40 och vi firar denna dag tillsammans. Vi går på improvisationsteater om åldrande och skrattar så vi gråter (och blir även utskrattade). Vi fortsätter skratta och fnissa i flera timmar efteråt och äter en god middag. Hon är fantastisk och jag ser fram emot det officiella firandet i form av en fest.

* Ilsken bacill slår till i slutet av februari och slår total knockout på mig (måste haft garden nere).

* Under månaden har jag ofta känt mig mig naken.... utan kamera. För nån som är van att ha kamera med sig jämt så saknar jag den oerhört men nu ska jag få låna en av en vän tills att jag köper en ny så nu inväntar jag att hon ska hitta den i sina flyttlådor. Tills dess blir många av bilderna från förra året och många från Hawaii. Där är jag ofta i tanken, det var en magisk och oerhört viktig resa.


8 kommentarer:

 1. Så många guldglittrande saker och händelser som passerat i ditt liv denna månad. Det är härligt med dessa små "bokslut" för att liksom överblicka vad som händer i livet och vardagen och ge perspektiv till framtiden
  Just nu har jag också en massa känslor jag måste ta itu med. De har nog sopats under matan för länge nu...nåja,,,nog om det :)
  Ha en fantastiskt fin fredag min vän
  Hoppas vi får möjlighet att ses snart igen
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 2. Hjälp - utan kamera, hemska tanke. ;)

  Instämmer helt om det där du skriver om bloggandet - så vill jag att det ska vara. Min glädje.

  Tänk att du var på Hawaii.....

  Varma tillönskningar om en fin Helg!

  SvaraRadera
 3. Helt rätt inställning, man ska blogga när man känner för det utan en massa krav. Men ibland när jag inte har bloggat på ett tag så kan jag nästan bli lite blogg-stressad för att jag inte har skrivit något. Men jag hoppas att ens trogna läsare har förståelse och att de kikar in ändå. :)

  Önskar dig en super mysig fredagskväll!

  Kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. 28 fantastiska dagar i ditt liv, du speglar dem så fint, fast du hade garden nere där och fick en liten bacill...Du får en jättevarm kram här från mig som kan värma dig en början in i mars!

  SvaraRadera
 5. Ännu en härlig månad på jorden...och tio genomtänkta och bra inlägg är bättre än femtio utan eftertanke. Du är bra Vida.

  SvaraRadera
 6. Bloggandet ska ge energi, inte ta energi. Glädje är verkligen nyckelordet.
  Härligt med rensning, stundtals jobbigt när man håller på med det men så befriande när man väl är klar. Det svåra är förvisso att hitta en slutpunkt.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen