tisdag 27 april 2010

Fåglars sång...

... ljuder över Svedmyraskogen och väcker mig när morgonen gryr. Det är vilsamt och ett ljud jag tycker mycket om.

En fantastisk helg lämnar mig inspirerad och helt övertygad om att coaching verkligen är det jag är som mest lämpad för. Jag bara älskar det. Dans i dagarna två bjuder på utmaningar och nya steg. Dansen lär mig saker som jag kan använda i coachingen och tvärtom.

Vänners hjälpsamhet leder till fina gåvor genom deras kunskap. En vän hjälper mig med inredningsidéer och en annan med coachövningar. En annan bjuder på insikter som ger mig insikter.

Fjärilar flyger omkring mig i vårsolen sken och tilliten landar i maggropen. Jag vet att jag är på rätt väg, jag vet inte vilka äventyr som väntar härnäst men jag vet att med vänner som dessa, fåglars sång som väcker mig och med en familj som tror på just mig så är jag rik på allt det jag önskar.
4 kommentarer:

 1. Oh, det är precis så det ska vara; alla ting i vardagen bidrar med sin beskärda del till självförverkligandet.
  Blir så glad av att läsa det du skriver. Din positiva energi smittar av sig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du verkar vara den perfekta coachen för mig.

  ...efter mig själv då. ;)

  Tycker mig känna av en mjukhet och ÖDmjukhet hos dig som jag inte riktigt uppfattar hos andra coacher. Mycket tilltalande!

  Varma vårhälsningar

  SvaraRadera
 3. Härligt att allt känns rätt!

  SvaraRadera
 4. Vilken skön känsla du har!
  Kram, Annelie

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen