fredag 9 april 2010

Idag var jag MODIG.

Det är jag stolt över.

Idag klev jag verkligen utanför min komfort-zon och gjorde nåt nytt. Då växer man som människa. Så idag har jag växt lite.. men inte på längden utan där är jag fortfarande bara 3 äpplen hög. Förra gången jag verkligen utmanade mig själv var när jag lärde mig snorkla på Hawaii men så blev vinsten också en ny passion och mötet med delfinerna.

För att komma dit man vill i livet så måste man ibland utmana rädslor och obehag, det kommer jag att sova gott på. Inte vaggad till sömns av vågors lek som på Hawaii men vaggad till sömns efter ett mycket gott dagsverke. Mod tar nämligen på krafterna.


8 kommentarer:

 1. Så sant! Det är bra för mig att utmana modet även om det tar hårt på krafterna, det är av utmaningarna jag växer men jag slarvar, så det är bra att du påminner mej!

  ha en fin helg KRAM från Eva

  SvaraRadera
 2. Mod är något jag skrivit mycket om tidigare, men nu är det ett tag sen jag gjorde något modigt. När jag tänker efter är det faktiskt på tiden att jag gör det, för visst är det så att man växer! Och mod för mig behöver inte alls vara det som du eller någon annan skulle betrakta som speciellt modigt. Det handlar ju inte bara om att utsätta sig för riskfyllda aktiviteter som att hoppa fallskärm eller bungyjump, utan om att utmana sina egna rädslor.
  (Självklart kan du använda min kommentar om du vill, jag t.o.m. länkade ju till dig utan att fråga först... hoppas det var ok?)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att du alltid lyckas få mig att se saker på ett annat sätt! Vad roligt att höra att du kände att du var modig.
  Det ska jag tänka på och se om jag kan känna mig så, någon gång. :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. För mig är du alltrid modig och så himla söt. kram

  SvaraRadera
 5. Teskedsgumman var också väldigt modig... och klok.

  SvaraRadera
 6. Åh, jag blev bara så glad av din rubrik.. "Idag var jag modig"! Som den viktigaste och självklaraste Nalle Puh-insikt... idag var jag modig!
  Stolthet om en egen bedrift, som kanske i andra människors ögon inte var så stor, men i ens egna ögon var de så stora och viktiga att man ställde sig upp och sa det... idag var jag modig!
  Å det är ju sådant... som blir ringar på vattnet... och ger andra, som kanske ärlite mindre modiga, styrkan att göra detsamma!

  Du är sannerligen ett modigt LIV hela du, tycker jag!! För skapa mod hos andra... då måste man visa vad mod är... och det gjorde du sannerligen nu! Tack snälla snälla du...

  Varm kram... modiga du!

  SvaraRadera
 7. Det är fantastiskt så mycket man får tillbaka, bara man vågar ta det där första steget!
  Lycka till!

  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen