torsdag 19 juni 2008

Make my dayDen här skylten hänger på insidan av min ytterdörr och är målad av Ylva Skarp (www.skarpkalligrafi.se) . Jag vill att den varje dag ska påminna mig om att jag har ansvar för mitt liv och hur min dag blir. Självklart finns det saker man inte kan påverka som händer men många gånger handlar det om hur jag tolkar saker eller vilken typ av uppmärksamhet jag väljer att ge det som händer i mitt liv.

3 kommentarer:

 1. Helt rätt. Du har en sådan livsklokhet att jag blir grön av avundsjuka. Läser här varje dag och hoppas att din livsklokhet ska smitta av sig. Du kommer att bli perfekt som coach, jag står först i kön. ( :

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Maria, jag blev alldeles rörd av dina snälla ord. Stort tack!

  SvaraRadera
 3. Sååå himla bra! Herregud, jag måste leta åt målarpenseln på en gång :-) och skriva dit orden på min garderobsdörr,,,,
  Alla så´na affirmationer är super,,, jag har lite affirmationer på speglar, köksdörrar mm - men det är mest små lappar - nej, här ska målas - en stor stor skylt i sovrummet :-))

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen