onsdag 25 juni 2008

Rensa i röran på fler sätt


Har de senaste dagarna rensat både mentalt men även på det verkliga planet i lådor och skåp. Gjort mig av med gammalt gods och lämnar på så vis plats för nya intryck och att nya saker kan kliva in i mitt liv. För er som inte läst boken "Rensa i röran med feng shui" av Karen Kingston så är den en bra igångsättare. Den här gången kom jag dock igång av mig själv men fick faktiskt boken häromdagen på posten av en väldigt kär vän som ville skicka den vidare. Jag har den redan men vet en annan vän som blir glad över att få den. Ringar på vattnet helt enkelt! Härligt..

Idag fick jag även tag på den som rekryterar till tjänsten jag sökt och förklarade vad som hänt (läs förra inlägget om ni inte vet) så nu får vi väl se om det är meningen eller inte. Nu har jag i alla fall förklarat mig vilket känns bra och tack för all omtanke som många av er visat som läst inlägget.

4 kommentarer:

 1. Varje gång jag läser den boken får jag ett oerhört röjsug. Och det finns alltid mer att "hiva".

  Så bra att du ringde och förklarade dej. Det kanske till och med kan bli ett plus i kanten - alla gör fel ibland och du tog ansvar och rättade till det. Starkt gjort att ringa, tycker jag! Håller tummarna!!!!

  SvaraRadera
 2. Tack, det värmer!

  Visst är det en bra bok.. man inser att man har många saker som bara hamnat i ens hem och som inte skänker glädje eller som man inte använder.

  SvaraRadera
 3. Jag lyckas också rensa ut en massa grejer just nu. Och det hjälper oerhört att ha en pojke som jobbar på stadsmissionen... mycket lättare att bli av med grejer som fortfarande är användbara även om jag själv inte behöver dem.

  SvaraRadera
 4. Ja det är ju verkligen en fördel för din del :) Vilken tur du haft på alla plan....

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen