måndag 30 juni 2008

Underbart sommarprogram!


Under veckan har jag haft en japansk vän på besök och det har inte blivit av att jag lyssnat på sommarprogrammen som vanligt. Som jag berättat tidigare så är jag smått besatt av att lyssna på sommarpratare och ser med spänning fram emot alla nya program. Nu har jag desssutom flera från den gågna veckan så det känns som lilla julafton att bara kunna lyssna på ett program när man känner för det. Å om man inte är nöjd efter det kan man lyssna på ett till..

Idag när jag satt mig och lyssnade på ett program från förra veckan (25/6) så visste jag inte att det skulle vara ett av de där programmen som går rakt in i hjärtat. Jag hade inte ens hört talas om Fredrik Härén och hade inga förväntningar alls. Men det här programmet kommer jag att lyssna på flera gånger. Hans tankar om livet, hoppet, drömmar och allt som sker lämnade en känsla av beslutsamhet och eftertänksamhet samtidigt. Att hans bok numera står på min "vill ha lista" känns självklart efter programmet.

Kan inte göra annat än att varmt rekommendera hans sommarprogram som ni hittar på www.sr.se/sommar

3 kommentarer:

 1. Visst är Fredrik underbar. Jag var på ett event där han var med och föreläste. Han var helt outstanding. Jag måste lyssna på hans sommarprogram.

  SvaraRadera
 2. Synd att jag missade det,,, jag hade säkert gillat det, men man kan väl lyssna på det efteråt på webben :-)

  Nu har jag sett filmerna ordentligt, och oj vad mycket bitar som faller på plats tycker jag,,,jag tror helt och fullt på det där :-) Nu måste jag börja prova det "på riktigt"
  Tack så hemskt mycket!
  Jag ska låta några vänninor också titta på dem :-)
  Tack än en gång :-)

  SvaraRadera
 3. Maria: Kan förstå det, han var så himla intressant att lyssna på. Jag ska definitivt hålla ögonen öppna för föreläsningar med honom. Kan tänka mig att han var inspirerande..

  Vindens melodi: Det går att lyssna antingen via datorn eller om man laddar ner utan musik om du har en mp3 spelare. Med tanke på dina tankar på din blogg så tror jag du skulle tycka om hans program. Kul förresten att du hade användning av filmerna..

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen