lördag 23 augusti 2008

And the nominees are......

Nomineringarna bara trillar in och jag är förvånad, smickrad, oerhört glad och tacksam. Tack för att ni tycker om min blogg. Det var inget jag hade förväntat mig när jag började skriva... Jag har tre nomineringar (och två av samma sort) som jag ska skicka vidare. Börjar med de här två och avvaktar ytterligare någon dag med att skriva och nominera igen..

Nu har jag fått den här nomineringen av Vindens melodi som skriver så här: Du har redan två nomineringar, och nu får du din tredje,,,för det tror jag att många med mig håller med om att din blogg är i rätt anda. Tack snälla du!

Även Livskrafter nominerar mig! Det värmer gott i hjärtat, det vet du!

Detta innebär att jag egentligen har rätt att nominera 14 bloggar (7 för varje nominering) men med tanke på att jag redan har nominerat just denna nominering vidare 2 gånger ( tidigare nominering 1 och 2) så blir det inte så många. Men de nomineringar jag ger går till följande läsvärda bloggar:

m/s vågspel som är en blogg som jag följt länge. Tänkvärda inlägg och underbara bilder.

malve mitt i livet som tar läsarna med på sin livsresa med funderingar, vardagsbetraktelser och en öppenhet som jag beundrar.

8000 kr om en jorden runt resa med en bensinbudget på 8000 kr som en son och hans afasidrabbade far företar sig. Jag har varit med hela resan och snart är de hemma igen. Underbar med äventyr.

vildaella med sina fantastiska kort som sprider glädje

nina på johangården
som funderar, klurar, filosoferar, fotograferar och delger oss sitt vardagsliv.

marias betraktelser
som är en så oerhört läsvärd blogg som jag helt enkelt inte klarar mig utan. Den är underbar!

orkanlia
som har en blogg som visar hennes underbara personliga, skräddarsydda kläder som man kan prenumera på. Surfar in dagligen och ser vad som händer och blir inspirerad.

Till er som blivit nominerade så gäller följande: ni kopierar loggan, och nominerar sen själva 7 stycken bloggar ni nominerar och länkar till. Om ni inte vill länka vidare eller uppmärksamma denna nominering så kan ni självklart strunta i det men jag vill bara ge lite uppmärksamhet till de bloggar som jag läser.

4 kommentarer:

 1. Tackar och torkar en glädjetår. Överlevnadsprincipen är ömsesidig. Väntar bara på att du ska skriva mer om kursen. Såg att den även gick i Malmö men var 8000 dyrare. Hallå hur går det ihop?, det blir ju billigare att flyga till Stockholm och bo på hotell medan kursen pågår.

  SvaraRadera
 2. Jättestort tack för din nominering!

  SvaraRadera
 3. Nina och Malve: Vassegod!

  Maria: Det låter ju jättekonstigt med tanke på att de har sitt huvudkontor där.. har du ringt och pratat med dem? Jag kommer att skriva ett separat inlägg om kursen. Måste bara få landa lite. Men det är det roligaste jag gjort på MYCKET länge.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen