söndag 31 augusti 2008

Jag har ont...

...i kinderna, magen och fötterna efter en rolig möhippa med mycket skratt och massor av dans. Det var verkligen en härlig dag och solen sken ikapp med oss. Den kommande bruden gjorde alla sina uppdrag med ett leende, glädje och den charm som är så unik för just henne. Jag ser verkligen fram emot att gå på hennes bröllop och dansa i höstnatten. Men just nu så pysslar jag om mina fötter och ler åt minnen från gårdagen samtidigt som jag nynnar på trallvänliga låtar som spelades på dansgolvet på Cliff Barnes under våra sista timmar på möhippan. Perfekt avslutning på en rolig dag!

5 kommentarer:

 1. Låter som en skön energikick i vardagslunken.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Å vad mysigt..du fick mig att minnas min bästis möhippa..för övrigt den enda jag varit på..men Å vad kul vi hade..Tack för att du påminde mig om henne igen..tyvärr..hon finns inte kvar här hos oss, men tror säkert hon sitter där i sin himmel och ser mig..:) le..vid tanke på henne! Kram!!

  SvaraRadera
 3. En sådan typ av värk som man önskar sina medmänniskor! Jag är glad att du haft det så underbart! Kramar...

  SvaraRadera
 4. Ja, det var en magisk dag! Hoppas ni också får uppleva såna..

  Kramar från Vida

  SvaraRadera
 5. Vad kul att gå på möhippa och bröllop :-) Det är ju så vackert,,,jag gråter varenda gång,,,

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen