torsdag 14 augusti 2008

Nominerad tillbaka....

Underbara Carrroline från Vardagspussel nominerar mig tillbaka (se min första nominering här) och med en sån snäll motivering måste man ju ta emot den:the adventure of life - jag måste nominera tillbaka faktiskt. hennes blogg betyder mycket för mig. även fast hon påstår att jag inspirerade henne till bloggandet så har hon kommit hästlängder före mig med att lägga en tyngd i varje ord hon skriver. en kreativitet utan dess like och så många tänkvärda ord. har man en låg dag är det verkligen en blogg som får dig att må bra. en måbra-blogg helt enkelt. ej att förglömma bloggpiraten som jag nämt tidigare. fullkomligt älskar den ankan.
Man blir ödmjuk inför så snälla ord. Tack snälla du! Det här blir även en chans för mig att nominera de som jag inte nominerade förra gången (sen har vi en del som jag alltid läser men som varit nominerade nyligen och som inte kommer med i denna lista för jag vill ge andra chansen).

Jag nominerar följande sju bloggar som jag läser:

Annikas blogg för att hon öppet, sårbart och finurligt klurar över sitt liv och andra saker som hon funderar på. Hon är ny i bloggvärlden men har varit med på min livsresa i många år.

Stort och smått
som funderar över just stort och smått i sitt vardagsliv som framförallt utspelar sig i Norge.

Författarcoachens blogg
som är informativ och inspirerande och handlar om allt mellan himmel och jord när det gäller skrivande. Har hittat många tips där.

Kista Chic är tjejen som bloggar om allt som händer i Kista. Roligt att läsa för mig som bor på andra sidan stan. Kanske blir en Svedmyra Chic blogg en vacker dag.

Så kom solen
om yoga, livet och kloka tankar. Den tjejen har mycket visdom och sprider mycket glädje runt omkring sig.

Lev som en same bloggen som ger inblick dels i bloggarens vardag men även i den samiska världen.

Mellan mig och gud påminner mig om existentiella tankar och får mig och tänka på vart jag står när det gäller min egen andlighet.

Till er som blivit nominerade så gäller följande: ni kopierar loggan, och nominerar sen själva 7 stycken bloggar ni nominerar och länkar till. Om ni inte vill länka vidare eller uppmärksamma denna nominering så kan ni självklart strunta i det men jag vill bara ge lite uppmärksamhet till de bloggar som är viktiga för mig och som jag läser.

4 kommentarer:

 1. Hallå där

  Ville bara slinka förbi och säga hej ;-))

  Ja jag vill gärna veta vad din mammas kompis gör för härligt hantverk
  Kramar och ljus och glädje till Dig
  /Emma

  SvaraRadera
 2. Åh tack söta du.....
  Ska fundera nomineringar lite senare. Hinner inte i den utsträckning jag vill nu när jag jobbar. Hoppas att det är okej.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Utmanad igen...hos mig..
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Utmanad igen...hos mig..
  Kram!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen