måndag 12 januari 2009

Jag gläds med mina vänner..

... som går in på en ny bana. En börjar studera till sjuksköterska som hon länge drömt om, en annan ringer mig idag och berättar hur bra första dagen på jobbet och en annan börjar på betald utbildning på måndag. Spännande vägar till alldeles rätt människor och jag är säker på att det kommer att leda till spännande utveckling.

Vinden viner utanför rutan men det regnar i alla fall inte som det tydligen gör i Gällivare (det är ju helt galet) som mormor berättar när jag pratar med henne på telefon. När vindarna viner så stannar jag inne och rensar i röran och gör mig av med saker så att jag kan skapa nya energier som jag välkomnar in i mitt liv. Väntar på skärmflygaren som ska få varma mackor när han kommer från sin träning.

Sen drömmer jag lite så klart.. drömmer om varma, vackra dagar i Gammelstan då jag kan dricka Champis när jag fikar med mormor och morfar. Drömmer om semester med skärmflygaren till något spännande land men även om dopp i tjärnen tillsammans med pedagogiska mamman. Drömmar har jag gott om och de gör att även en grå måndag i Januari får ett vackert skimmer över sig.

10 kommentarer:

 1. Här i Göteborg öser regnet ner och det är så himla trist. Hellre lite hederlig snö än detta eviga regnande! Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Hahhaaaa :-)) Oj vilka minnen jag får,,,, vi var där i gammelstaden en sommar och frågade om de hade portello,,,världens goaste dricka,,,men det hade de aldrig hört talas om,,,nej det fanns bara champis ;-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Underbart med vind och regn. Det är otroligt stämningsskapande - och för att inte tala om hur utmanande det är att ta sig hem på cykel i detta väder.
  Snacka om att känna sig som en urblåst disktrasa. Fast glad!

  SvaraRadera
 4. det är härligt när man hittar de där spännande vägarna i livet :) jag hittade ju min utbildning för några år sen och den har verkligen fått mig att hitta mig själv.

  Drömmar gör allt lite lättare när det är gråmulet runt omkring en.

  kramelikram vännen!

  SvaraRadera
 5. Jaaa.. vad vore vardagen utan lite drömmar? :)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 6. Hej sötis
  Ja vad vore livet utan drömmar - det säger jag också.
  Ibland har jag personligen kanske lite för många...du vet jag är ju inte där mina skor står jag är där mina drömmar är :)
  If you can dream it - you can do it ! ! !
  Skriver en rad på mailen också
  Ciao bambina

  SvaraRadera
 7. Det är alltid glädjande när människor, främst vänner, tar steg som leder till något bra. Ett nytt jobb, en utbildning, en resa eller en flytt. Vad det än är så finns anledning att glädjas.

  SvaraRadera
 8. Drömmar är verkligen bomull kring hjärtat.

  SvaraRadera
 9. O ja drömmar är också guldkant på vardagen!

  Ja det VAR verkligen såååå knäppt med spöregn igår!!! och idag -13

  KRAM från Eva

  SvaraRadera
 10. Drömmar är bra. Livet vore trist utan dem. Kramar...

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen