torsdag 22 januari 2009

Det första som möter min blick..

...när jag vaknar är min katt Marilyn som tycker att nu har du väl sovit klart? Då ser hon ut som på den här bilden som min systers sambo tog i julas.

Visst är det dags att gå upp. Dagen börjar bra då jag ser att bloggen Visa vägen har publicerat ett gästinlägg som jag skrivit. Då blir jag glad. Inlägget heter Gör det du tror på och tror på det du gör och ni kan läsa det här.

En spännande dag väntar mig för jag har klarat en första urgallring inför drömjobbet så ni får gärna hålla en tumme eller två för mig i eftermiddag. Men om det inte blir det så har väl universum något annat i åtanke för mig. Har senaste dagarna fått spännande tips så nu ska här produceras jobbansökningar på löpande band för fler drömjobb. Nu är det dags att jag får använda min coachkunskaper tycker jag. Vad ska ni hitta på?

12 kommentarer:

 1. Kursen heter tydligen bara "Jobbcoach" och man ska grotta in sig i sig själv med hjälp av olika kunniga personer och lite andra tekniker.

  Bra känns den i alla fall, har fått bra kontakter... som fattar att jag vill något här i världen. Som tycker det är bra och vill hjälpa mig. Helt underbart!

  Skriver mer om den sedan.

  SvaraRadera
 2. Hihi...vilken harligt kaxig katt du har...snacka om green eyes..nästan grönare än mina.
  Och jag kan meddela att jag håller tummarna tills de blir blå att jobbet blir DITT.
  Vad gäller butiken som jag ska sälja lite konst i heter "Aron Interiör och Compact Living" och ligger på Karlbergsvägen tror jag.
  Kramar till DIG
  Emma

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt att du gallrats vidare!!! Jag håller alla tummar och tår!!!
  Det som är meningen det händer!
  många många kramar

  SvaraRadera
 4. Men oj oj oj,,,sååååå söt :-) Dissedatten :-))
  Självklart håller jag tummar och tår för dig idag :-)

  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. vilken blick haha...den är verkligen uppmanande...den säger "hörru bruden...ta och kika upp nu va??"...kramar och tankar och hoppas...

  SvaraRadera
 6. Vilken söt katt! Men den där kattblicken ser inte nådig ut. Sur för att behöva vänta på dig som bara ligger och sover...

  SvaraRadera
 7. Håller tummar och tår för dig!!

  Och visst är det coach du ska vara.

  Tänker fortfarande på ditt erbjudande. Ett litet frö som gror.

  SvaraRadera
 8. Kan du inte berätta mer om denne "Momo"? Kanske har du gjort det tidigare, men att jag har missat det! Nu fångade du mitt intresse med det du skrev om att denne mäster Hora sa till Momo om tiden... det är nog bland det mest tänkvärda och viktiga jag har läst på länge! Tack snälla, för att du delar med dig så godhjärtat...
  Dess rader måste jag bara få kopiera...är det ok?

  Varm kram...

  SvaraRadera
 9. lilla sötis kissen då :)

  jag ska verkligen hålla tummarna för dig!

  trevlig helg på dig!

  kramelikram

  SvaraRadera
 10. Åh, får flashbacks... så såg mina katter ut också!:.)

  SvaraRadera
 11. Hej igen,
  påminner om Maddes katt pissen som vi fick sälja pg a avv alla häromkring har hundar som dessutom är katthatare....ja hon schasades iväg vart hon än gick....synd att männsiksor är så inskränkta!

  Madde hade behövt henne när hon blev sjuk....men då kom lilla chiuahuan Naiad istället... :)

  Vad gäller ditt blivandejobb så håller jag tummarna.
  Så länge man visualiserar sitt drömjobb så kommer det till en när man minst anar!
  Kram från Anne.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen