tisdag 28 juli 2009

Ett glas fläderblomssaft...

... avslutar en skön tisdag.

Saften är kokt av min kickboxande vän och jag sänder henne en tanke av tacksamhet för att hon delar med sig av det som livet har att erbjuda på mer än ett sätt. En sann inspirationsperson och skön vän (även om hon sparkar hårt så det gäller att inte stå i vägen).

Idag kom katterna hem från kattvakten. Det är tomt när de inte är här men jag vet att de har det bra när de är där (undrar ibland om de ens kommer att vilja komma hem). Sushi och kvällspromenad med min magiska vän. Naturens skönhet, vänskap, vilda hallon och myggors bett kantar vår promenad.

Drömmar om ett hus med torn vid en sjö som min vän hittat. Livsvägar som förändras, nya stigar som trampas upp och gamla som man lämnar bakom sig. Katterna väntar hemma och gos med dem får avsluta en skön dag. Vänskap, kattgos och hemkokt fläderblomssaft, det gör vardagen vacker. För jag vill fånga dagen likt den vattendroppe som fångades i stjärnans mitt. Natur och universum möts.


7 kommentarer:

 1. Inspirerande och härligt inlägg att börja sin onsdag med. Tack rara

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 2. Du skriver alltid så bra och poetiskt! Älskar att titta in här!

  SvaraRadera
 3. Mmm, så sant så sant. Viktigt det där med att fånga dagen. Och förbaskat svårt också ibland.

  SvaraRadera
 4. Det känns som om du är väldigt bra på att fånga dagen och njuta av vad den ger.

  SvaraRadera
 5. Så vackert, som alltid... Du vet verkligen hur man får ned sina känslor på pränt du. Älskar det.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen