tisdag 28 december 2010

Ibland vill jag bara stanna tiden...

.. och bara pausa stunden jag är i.

Att sitta och fika med mormor och morfar samtidigt som jag gapskrattar så det ekar i hela lokalen och se frostprydda träd i mörkret och kylan utanför. där vill jag stanna tiden. Min mormor som med glimten i ögat och självklarhet säger: "Men jag är modern, jag har mössan på inomhus, precis som alla andra.. kolla på ungdomarna".

Älskar min mormors humoristiska sida. Älskar henne. Men eftersom jag inte kan stanna tiden så skriver jag ner ögonblicket här. Mina morföräldrar är som ett par extraföräldrar, vilket är ganska lyxigt med tanke på att jag redan har världens bästa mamma. De har alltid funnits där och det svåraste i vår relation(och samma gäller för min mamma, hennes man och majoriteten av mina syskon) är att vi bor så långt ifrån varandra. Önskar att jag hade dem nära i min vardag men varken Leksand eller Gällivare är platser som jag ser mig bo på just nu. Jag vill ha storstadens stimulans och utbud runt knuten, det passar en rastlös, nyfiken person som jag.

Snart så väntar 2011 runt hörnet, om ni funderar på vad ni vill ta med er in i det så kan jag rekommendera att ni tittar på denna video.. för tänk om allt går precis som vi tänkt oss? Jag kommer min vana trogen träffa en av mina bästa vänner på nyårsdagen för att prata om året som gått och året som kommer. Det har vi gjort i åtminstone 5 år och det är en tradition vi båda uppskattar... För tänk om allt du önskar kan du få?!


3 kommentarer:

 1. Precis så känner jag för mina morföräldrar; de har alltid funnits där för mig och mina syskon. De har agerat barnvakt, det har skjutsat till kör- och sportträningar, de har gjort pannkakor och puffat kuddar år oss då vi varit sjuka, med mera, med mera. Allt sedan min mamma gick bort har vi kommit varandra ännu närmare. Nu är deras föräldraroll än mer viktig.

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. jag är väldans nyfiken på vad som kommer hända under 2011 :)

  kramelikram

  SvaraRadera
 3. Det är otroligt, först öppnar jag min mail, hittar ett erbjudande som är spännande, och så läser jag dina rader :) ja..underligt är ordet, får se om det spännande erbjudandet är något att nappa på, annars är det väl något annat nytt på g kanske! :) kram och tack för dina härliga tankar!kram Di

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen