onsdag 29 december 2010

Livet skira och sköra tråd...

... påminns jag om vid kontakt med en av mina finaste vänner som har en nära anhörig som är nedsövd efter akut oväntat insjuknande.

Jag håller andan och vet att det finns inget jag kan göra mer än vara en vän. Jag kan fortfarande känna spänningen och den ytliga andningen som fanns i min kropp när jag satt vid sidan av en sjuksäng och grät tyst. Det finns inga ord jag kan säga för att trösta henne. Hon känns långt borta eftersom vi inte bor i samma stad men hon finns i mina tankar och i mitt hjärta.

Jag tänker på kroppens styrka och läkkraft. Jag tänker på alla de läkare som gör allt de kan för att att allt ska bli bra eller bättre i alla fall. Men framförallt så vilar mina tankar på min vän och hennes familj. Jag hoppas hon vet och känner att jag finns här med min kärlek och som någon som kan lyssna om hon behöver det. Jag önskar så jag kunde göra mer eller säga att allt blir bra men just kan vi bara vänta och se.

Himlen färgas ljusgul och rosa över Dundret när de ljusa timmarna börjar gå mot sitt slut. Min största önskan just nu är ett sms eller ett telefonsamtal som säger att det går åt rätt håll. Just nu är det allt jag önskar.

6 kommentarer:

 1. En skör väntan är vad som kommer för mig just nu, livet är skört, sårbart och underbart med så fin kärlek som väntar på att få ges till de som behöver den just då. Varmaste varmaste tankar till dig och din vän! Syrkekramar Di

  SvaraRadera
 2. vad tungt...hoppas att allt vänder snart!
  kramelikram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det vänder åt rätt håll.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag skänker en tanke och en kram.

  SvaraRadera
 5. Tack fina Vida!

  ...för tittin och Nyårsönskan.

  Önskar att ditt 2011 blir så som du vill ha det!

  Nyårskram!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen