söndag 20 juli 2008

Slå klackarna i taket?!

Någon som gillar swing och är sugen att slå klackarna i taket bokstavligen? Kulturhuset i Stockholm inbjuder nämligen till 3 danskvällar på kulturhustakets terass. Kvällarna det handlar om är 26/7, 2/8 och 9/8. Sen erbjuder de även en Lindy Hop kväll i hörsalen den 27/7. För fullständigt program klicka här.

Jag är sååå sugen att gå dit och dansa Lindy Hop under himlavalvets vida tak. Det blir säkerligen magiska kvällar fyllda av dansglädje och bra musik medans stjärnorna tänds på himlen och i de dansandes ögon. Nu ska jag bara övertala någon att följa med mig då jag inte har någon i min nära bekantskapskrets som dansar just Lindy Hop men om man väljer den 27/7 så startar kvällen med en introduktion och de grundläggande stegen.

Det finns flera som inte vet vad Lindy Hop är och i You Tubes gigantiska utbud så drabbar beslutsångesten mig totalt men jag visar först den här filmen som faktiskt är från USA och jag skulle verkligen vilja kunna dansa som dem.Sen en godbit från Herräng där flera av dansarna är mina lärare på Chicago75, men då brukar det gå lite långsammare kan man minst sagt säga.

2 kommentarer:

  1. Oouuiii...vilka härliga filmer du visar. Man blir ju hur danssugen som helst...
    Kram
    /Emma

    SvaraRadera
  2. Jag med.. jag blir såååå danssugen!

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen