torsdag 3 juli 2008

Lars Winnerbäck- vilken sommarpratare!

Igår så lyssnade jag på några sommarprogram på webben som jag missat när de gick (tror att ni kanske börjar förstå att jag menade allvar när jag sa att jag var besatt) och kan inte låta bli att skriva ett inlägg enbart om Lars Winnerbäcks program. Helt öppet, sårbart och modigt berättar han om sin osäkerhet i vardagen och som människa. En osäkerhet jag tror många av oss känner igen oss i men som vi sällan pratar om. Mycket modigt Lars!

Jag tillhör faktiskt inte dem som lyssnat jättemycket på Winnerbäck men jag har en skiva och bland dem finns det en sång "Att fånga en fjäril" som är helt fantastisk! Den går också rakt in i hjärtat hos mig.

3 kommentarer:

 1. Jag har inte lyssnat så mycket på musik de senaste åren, men Winnerbäck är en gammal favvis. Måste ta mej i kragen och leta fram sladden så att jag kan ladda över sommarprogrammen till mp3:n. Med barn är det lönlöst att försöka lyssna på ett helt program medan det sänds.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att om fler varit öppna om sin osäkerhet hade fler insett att osäkerhet är en del av livet och det är en OK känsla. Istället sätter nästan alla på sig masker för att dölja osäkerheten. Starkt av Winnerbäck.

  SvaraRadera
 3. Malve: Ja, jag blev sugen att lyssna mer på honom.. han har mycket klokskap inom sig. Å vad gjorde man innan mp3'n, det är ju det som är så bra.. man har inte alltid 1,5 timme men man har ofta 10 minuter.

  Maria: Jag håller med dig. Det finns så mycket osäkerhet hos oss alla men vi tror att ingen annan är det.. acceptansen skulle öka om vi la mindre kraft på att dölja och mer på att acceptera.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen