måndag 7 juli 2008

Syster yster på besök....

Under helgen har min allra käraste lillasyster varit på besök. Ett klart tecken att hon är på besök är att det dricks litervis med thé, att mitt hår är flätat (kan inte göra det själv men trivs så bra i det), att vi äter god vegansk mat och att jag blir inspirerad och många gånger tänker nya tankar efter att hon åkt. Hon är klok min syster och så kreativ.. sjalen på bilden har hon gjort till mig och kom med som en överraskning förra gången hon var här.

Så idag när regnet slår mot rutan (och precis som Malve så tycker jag om regn) så tänker jag på stort och smått medans jag fortsätter dricka thé. Just nu genomgår mitt liv en stor förändring och jag vet ju inte hur framtiden ska se ut.. ibland oroar det mig och ibland känner jag mig fullständigt trygg i att allt kommer att lösa sig till det bästa. Jag vet innerst inne att jag är på rätt väg men ibland tar duktighetskomplexet över och jag oroar mig för att det inte kommer att gå vägen.

Tur att jag då får mitt dagliga mail från Universum som idag låter så här:

Every so often, Vida, I like to take time off. You know, go to theme parks, ride roller coasters, and people watch. Sit on the beach, walk through the forest, and listen to my iPod. Just kick back, relax, and let everything run on autopilot... considering, it already does.

Haven't you noticed?

You're in good hands,
The Universe

5 kommentarer:

 1. Flätor är härligt och sjalen finfin!

  SvaraRadera
 2. Du gav mina tankar ord. Det är så svårt att luta sig tillbaka och tänka att när det är dags kommer allt att ske till det bästa. Det stadiet när allt hänger som ballonger i luften är tufft eftersom man inte vet om ballongerna verkligen lyfter en när man hoppar över kanten.

  SvaraRadera
 3. Nina: Håller med dig och allra finast är min syster oavsett om hon flätar mitt hår eller gör fina sjalar :)

  Maria: Innerst inne tror jag att ballongerna lyfter oss men man vet ju inte och det är ju det som är det svåra.

  SvaraRadera
 4. Åh, jag älskar att fläta håret, men kan inte heller själv,,,

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen