lördag 13 september 2008

Mina hjältar just nu...


.... är deltagarna i Paralympics. Tala om att inte se sina begränsningar utan att utgå från sina förutsättningar och utmana dem. Men varför så lite mediabevakning?

63 hjältar ingår i truppen från Sverige och så här långt har vi tagit 7 medaljer varav 4 guld. Paralympics pågår fram till den 27:e September och jag håller tummarna för mer medaljer och att vi får höra mer om deltagarna så att vi lika självklart kan namnen på de som på våra andra OS-deltagare. Jag är imponerad och ödmjuk inför dem alla... tack för att just ni har valt att inte låta er begränsas utan hittat det ni brinner för.

Sen har jag en hjälte till som finns i mina tankar trots att jag aldrig träffat henne och det är Madde som just nu kämpar för att ge "den jävla idioten" vid namn cancer på nöten. Du finns i mina tankar.

1 kommentar:

  1. Jag håller fullständigt med dig när det gäller det här. Varför inte lika mkt mediabevakning på detta OS?? Det är likadant med damfotboll...det diskrimeneras också.....
    Hoppas det kommer till en ändring snart. Kramen // Ängla-Li

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen