söndag 14 september 2008

Vida gästbloggar hos Enbart!

För drygt en vecka sen så blev jag tillfrågad om jag kunde gästblogga hos Enbart. Självklart svarade jag ja och nu har han publicerat inlägget som ni kan läsa här.

Att skriva på ett gästbloggsinlägg har varit så roligt. Det blir på något vis en helt annan sak eftersom jag ser min egen blogg som ett mönster, en mosaik med skärvor av mitt liv, vardagsbetraktelser och andra funderingar. Men när man bloggar hos någon annan så plockar man ju på sätt och vis ut en enda bit ur mönstret eller mosaiken. Men jag tänkte att min målsättning var att skriva ett inlägg som jag verkligen står för och som ni som följer min blogg kan känna igen som mina funderingar.

Så ett stort tack till Enbart som gett mig chansen att ha så här roligt och att utmana mig själv. Enbart tack som du skulle ha uttryckt det!

11 kommentarer:

 1. Wow! Du är så otroligt duktig på att skriva! Du verkar dessutom ha en hel del på sinnet att skriva om också. Det är därför jag inte har någon blogg, skulle nog få skriv-torka eller skriv-kramp. Men ni som bloggar är duktiga. Heja!!
  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Ja, alltså Madde Rosén då, hann trycka på knappen för fort...

  SvaraRadera
 3. Det var en ren fröjd att läsa ditt inlägg. Jag tackar för din gästblogg och fortsätter att följa dina texter på din blogg.

  Tack, enbart tack.

  SvaraRadera
 4. Hejsi
  Nu har jag varit hos Enbart och läst din gästblogg. Kanonbra som vanligt men jag skrev en kommentar även där...
  Vet du förresten om att du har ett otroligt och närvarande sätt att berätta ? Du skapar en nerv i det du vill förmedla som gör att man så lätt kan ta till sig det du skriver
  Ha det gotteligottgott
  /Emma

  SvaraRadera
 5. Jag måste genast gå in och läsa ditt gästinlägg.
  Du har alltid en massa klokt att säga vännen så jag vill absolut inte missa dina ord.
  Ha en skön dag!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag vet att det är så här... varje tanke, eller kram, som skickas via cybern till någon som har det svårt, oavsett om det är en mamma som kämpar för sitt barns överlevnad, eller en fru som kämpar både för sin egen och dotterns överlevnad, eller oavsett nästan vad... så är varje varje tanke som ges med empati och värme något som ger styrka.

  Tack snälla för din kram... den bär, och ger styrka!

  Varm kram tillbaka...

  SvaraRadera
 7. Ditt inlägg hos Enbart var lika bra som vanligt. Kram

  SvaraRadera
 8. Ditt inlägg hos Enbart var lika bra som vanligt. Kram

  SvaraRadera
 9. Madde: TACK! Blev så glad över dina ord. Jag skulle gärna läsa din blogg, oavsett om du hade skrivtorka eller ej. Du gör massa andra fantastiska saker som jag beundrar och som jag vill veta mer om.. uppfostrar barn tex. Det verkar krångligt :/

  Peter: Ett stort tack rakt från hjärtat!

  Emma: Tack! När jag läste dina rader blev jag så glad. Jag är bara en glad amatörskribent som tycker om att skriva men inte har tränat speciellt mycket på det. Så att du tycker att jag skriver bra värmer mer än du tror. Tack!

  Helena: Alltid lika go och snäll!

  Elisabeth: Vilka snälla ord. Jag tror på kramar och att vi ska stötta varandra.

  Maria: Tack! Gulledej!

  Matte: Tack.. nu börjar jag nästan rodna över allt beröm.

  Tack till er alla, för att just ni finns!

  SvaraRadera
 10. Jag har en utmärkelse till dig i min blogg...

  http://ninajohangarden.blogg.se/2008/september/utmarkelse.html

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen