fredag 19 september 2008

Som ett kinderägg...

.... har min fredag varit.

Magisk morgonpromenad mellan Slussen och coachkursens lokaler. Klar höstluft och vackra vyer. En dag med möten med fantastiska, underbara, intressanta, modiga människor på coachkursen. Utveckling. Inveckling. Insikter.

Jag möter flera rädslor och växer som människa. Känner mig modig. Är öppen och släpper kontrollen. Växer igen. Livslust och livsglädje sköljer igenom mig. Mental trötthet också, hjärnan blir trött av alla intryck. Underbara handledare och insikten att den här kursen är precis vad jag letat efter. Släpp prestation och sätt på dansskorna! Blåbärscoachen är redo att äntra världen.

Feedback: Använd din värme och coacha med hjärtat. Det är din styrka. Ta vara på den.

Fika med underbara, hjälpsamme skärmflygaren i Gamla Stan på favoritfiket som ger mig rabatt, kanske är jag stammis någonstans för första gången? Skärmflygaren plockar upp ett litet kinderägg ur fickan. Han vet att jag älskar överraskningar och choklad. Vardagslycka. Precis som när han överraskade med supergod hallonsaft som var försvinnande god. Det är de små sakerna som gör det - inte de stora.

Möte med granne som alltid klappar mina katter om de är ute. Han tycker om dem och de tycker om honom. Hämtar mitt adopterade monster Sahara (kommer att dyka upp i bloggen) och hon är underbar och lite blyg. Kommer hem. Möts av katter, ett UNDERBART brev från någon i brevkollektivet och en vetskap att imorgon ska jag bara vara i min egen takt. Stanna i Svedmyra och bara vara. Svedmyralyx.

8 kommentarer:

 1. Ibland funderar jag, men det är bara ibland.
  Ibland agerar jag, men det är bara ibland.
  Ibland finns jag, men det är bara ibland...

  Vet inte varför jag skrev det...???

  Det kändes rätt bara, så du kan direkt skicka det till runda arkivet om du vill :-)

  P.S: Tack för utmärkelsen.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig feedback!!!!
  Precis så känns din blogg :)

  SvaraRadera
 3. mmm...härligt! Stor varm kram!

  SvaraRadera
 4. ...och så lade du ett glittrande skimmer även över denna lördag *ler*
  Ha de´....
  kram'
  Emma

  SvaraRadera
 5. Tack Liv :-)

  Det är en kanal som heter zone reality,,, rätt bra kanal - fast det är mycket brott och mordutredningar i den också vilket är lite jobbigt att titta på ibland,,,men just så´na här program finns det mycket av också på den kanalen,,,och det gillar jag :-)

  SvaraRadera
 6. Peter: Härligt att ett inlägg kan få dig att skriva så kloka ord. Tack!

  Malve: Tack snälla, blir glad över dina ord.

  Di: Kram tebaks!

  Livskrafter: Skimmer över dig ger skimmer över mig :)

  Vindens melodi: Det var så lite. Låter spännande. Den har inte jag.. synd. Jag är ju dessutom intresserad även av brott och utredningar, hänger ihop med mitt intresse av kriminologi och rättspsykologi.

  Tack till er alla, även ni är en del av mitt kinderägg.

  SvaraRadera
 7. Åh det här inlägget la sig som bomull kring hjärtat när jag läste det. Jag bara kände mig så värmd av det :-) Kramar...

  SvaraRadera
 8. Gisan: Vad härligt! Jag blir alltid lika glad och förvånad när någon berörs på ett sätt eller ett annat av mina inlägg.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen