lördag 13 september 2008

Miraklerna bär vi inom oss...

....och det här lilla miraklet kommer jag att bli moster till. Om 2,5 vecka är det tänkt att bebisen ska komma ut. Men jag är otålig och vill träffa den lilla piraten som kommer att bli väldigt älskad och välkomnad in i vår familj. Det ska bli hur spännande som helst, kom nu då.. vi väntar på dig!

Sen så bär vi ju massor av andra mirakler inom oss allihopa och det gäller att inte glömma bort dem och inse vilken skatt av klokskap vi har inom oss (sen är min kryddad med lite galenskap också för jag tycker det blir roligare då).

Vad har ni för mirakler i era liv just nu?

10 kommentarer:

 1. Åh, vad spännande det måste vara för er alla i eran familj just nu.....ni måste gå omkring i spänd förväntan precis hela tiden. Både jobbigt men häftigt. Men riktigt jobbigt blir det först när beräknat förlossningsdatum passerat, då blir varje dag över tiden lika lång som ett år.
  Så jag hoppas på (för er skull) att den lille/lilla passar tiden eller bestämmer sig för att göra sin entré tidigare än planerat. Stor kram från Ängla-LI

  SvaraRadera
 2. Så spännande!

  Och som du säger... vi får inte glömma även de andra miraklerna vi bär inom oss.

  SvaraRadera
 3. Tack för dina trogna kommentarer, du har alltid kloka ord på lager. Tror verkligen att du gör helt rätt i att satsa på coaching. Du öppnar små luckor som annars är stängda hos mig, tack för det.

  Jag vet att vi måste hitta en annan lösning på mammas situation och jag har kommit på en idé som jag ska undersöka vidare. Får se hur det går. Men det är ju mer lånsiktigt, ska kontakta kommunen och hemtjänsten i morgon och framföra mina bekymringar. Kanske någon har något vettigt att tillföra.

  Mitt mirakel är min dotter som skrämde oss ordentligt sin första vecka här i världen. Hon är född med ett hjärtfel, vi låg på nyföddintensiven en vecka efter födseln. Allt är dock bra med henne nu, inget som påverkar oss i det dagliga. Varje bar som föds är ett litet mirakel, förstår att ni längtar efter erat.

  En stor kram till dig.

  Annelie

  SvaraRadera
 4. Åhh..vad härligt med ett litet mirakel på gång...för det är ju just vad det ÄR...

  Mina mirakel jag spontant och instiktivt tänker på först är ju mina tre barn.
  Men hela livet och existensen är väl ett slags mirakel som vi har förmånen att ta del av på ett frikostigt sätt...såsom varje ny dag är en ny möjlighet.

  Hoppas din söndag är toppenskön

  jag är så glad att jag hittat dig här i bloggsfären - alltid lika kul att läsa dina inlägg som alltsom oftast innehåller otroligt mycket substans med en glimt av humor på ett skönt och balanserat sätt...Ja ville bara säga det
  kramisar
  Emma

  SvaraRadera
 5. Det är så fantastiskt att det i den magen växer en liten människa. Det är så stort att det inte går att fatta. Avundas henne den kommande förlossningen. Att föda barn är det häftigaste jag har varit med om i mitt liv. Jag vill inte vara gravid och inte ha fler barn men föda dem det kan jag göra om och om igen.

  SvaraRadera
 6. Jag tror inte att det finns något större mirakel än just barn. Jag älskar dem, älskar att se den tjocka magen innan de föds, de svulna brösten när de ammar. Älskar när de för första gången riktar sin blick mot mig och ler. Hmmm dags för fler... visst är fyra för lite :-)

  Har haft det stora nöjet att lägga upp ditt inlägg idag.

  SvaraRadera
 7. Ängla-Li: Det är det verkligen. Vi väntar och längtar och hoppas att hon inte passerar det beräknade datumet. Jag är ju otålig redan nu!

  Nina: Precis, och det miraklerna är så viktiga.

  Annelie: Tack snälla för fina ord. Vilken dramatik det måste varit, vilken tur att det gick bra.

  Livskrafter: Härligt med alla mirakler du har omkring dig.

  Maria: Visst är det. Skönt att höra att det finns dem som verkligen tycker att förlossningen inte är något problem. Själv har jag ju ingen aning då jag inte har några barn.. kanske en dag. Vem vet?!

  Peter: Tack för att jag fick chansen. Och just det miraklet har jag faktiskt inte upplevt ännu.. får väl se om det blir av eller inte. Men fyra gånger blir det nog inte.

  Hoppas ni alla har en skön söndag!

  Vida

  SvaraRadera
 8. Å..mysigt! Tänk när dom kommer ut, och man får lukta, snusa, pilla på de små fingrarna, tårna och mysa..mmm...Miraklet i mitt liv är att jag har så många i mitt liv som ger mig kärlek, och som jag kan ge min kärlek till, det är ett stort mirakel, en gåva, en möjlighet, och mirakel är det också att det växer, desto mer man älskar, desto mer får man också :) det är mirakel det...det är härligt med livet!
  Ha en fin dag..och ditt inlägg hos PC var fint..tänkvärt som vanligt!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja du Vida. Klokskap utan en gnutta galenskap vet jag inte om den är så klok. Det är aldrig fel med två motpoler bara det är lagom proportioner. Stora kramar...

  SvaraRadera
 10. Di: Ja, jag bara längtar helt enkelt. Tack vad kul att du gillade inlägget.

  Gisan: Tror precis som du att man behöver båda två.

  Vida

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen