fredag 19 september 2008

Som ringar på vattnet sprider sig..

.. kärleken, omtanken och givmildheten i bloggvärlden. Just nu är insamlingen som sker i sann "Maddeanda" vid namn "Den jävla idioten" hos Barncancerfonden uppe i magiska 33020 SEK. Det ni! Lägsta belopp att skänka är 20 kr och man ger så mycket eller lite man vill. I huvudsak är det tanken och intentionen som räknas.

Vilken kraft det finns i bloggvärlden! Hade verkligen inte en aning om detta.

Nu tänkte jag att vi ska visa lite mer av den kraften.. det är nämligen så att Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Vattenfall skänker 20 kronor/blogg om ni länkar uppdragbarn.se i ett inlägg. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet

Coolt va! Klart vi ska visa kraften även där. Just nu är det 457 bloggar som länkat. Kom igen, vi kan bli såååå många fler. Så länka till http://www.uppdragbarn.se/ och visa att du bryr dig och att du vill göra en skillnad.

2 kommentarer:

  1. Gisan:Varsågod! Jag tycker att det är så enkelt att bara göra det och dessutom att samtidigt visa att bloggvärlden är något att räkna med. Dessutom så är det ju ett viktigt ändamål.

    Kramar

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen