onsdag 18 mars 2009

I´m walking on sunshine...

Från mitt sovrum ser jag dagen gry mellan träden, det är lättare att kliva upp när man ser att solen gör detsamma.

Solens strålar faller genom grenverket i Svedmyra och tecknar vägen där jag går med sitt varma sken. Min morgonpromenad på väg tilll bussen präglas av sol och nerladdade sommarpratare som likt solen letar sig in i skrymslen och visar nya stigar och vinklar att se saker och ting.

Frisk luft, solsken och andras tankar som en start på dagen efter att ha väckts av lekande solstrålar gör att jag ler där jag går. Det känns som att vandra på solsken.

Många timmar senare så sänker sig solen över Odengatan som ett brinnande klot och färgar fasaderna. Det är andlöst vackert och solskenet fyller mig med energi. Det behöver jag, för det är dags att kickboxas för första gången på mycket länge. Kickboxningen är fantastisk och när jag lämnar lokalen så har mörkret sänkt sig men solens energi finns kvar och en påminnelse om hur bra man mår när man fyller sin dag med saker man tycker om.

Kickboxningslycka gör sedan att jag trallar på följande låt. Undra om solen väcker mig imorgon också?


7 kommentarer:

 1. Låter härligt:) Hoppas att solen möter dig när du vaknar imorgon.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 2. Om man behöver inspiration och ny energi kan man bara hoppa in på din blogg för du sprider en enorm positiv energi och inspiration. I alla fall till MIG
  kramar till Dig
  Emma

  SvaraRadera
 3. Det spritter i kroppen när jag läser det här inlägget...underbart!
  Hur länge har du tränat kickboxning?

  SvaraRadera
 4. Här väckte solen mig imorse. Hoppas att den väckte dig också.
  Jag förstår precis din kommentar.
  Har funderat på att lämna bloggadressen till vänner men insåg att då måste jag gå bakåt och radera en del inlägg eftersom de lämnar ut en del av mig som jag aldrig hade lämnat ut om jag inte varit anonym. Låter det konsigt?

  SvaraRadera
 5. Blåslagen idag? Du får ta dig ner till Kungälv och vara med som gäst på får träning. Så jag får "träffa" en bloggare...

  SvaraRadera
 6. Lallis: Det gjorde den!

  Livskrafter: Oj, tack snälla!

  Helena: Hmmm.. hur länge kan det vara? Jag började med boxercise men kände sen att jag var det nog hösten 2007 jag prövade på kickboxning där jag tränar nu men jag har knappt tränat på ett halvår eftersom jag varit arbetssökande.

  Maria: Inte det minsta konstigt. Jag förstår precis hur du tänker. Det är det som är det kluriga när man bloggar.

  SvaraRadera
 7. Andrej: Tack för den inbjudan även om jag tror du skulle sopa mattan med mig!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen