söndag 1 mars 2009

Sammanfattning av Februari 2009

Ännu en månad till ända, men vilken månad sen.

I Februari så har detta hänt i Vidas liv:

* Blev jag helt plötsligt efter flera månaders arbetslöshet erbjuden två bra jobb på samma dag. Men jag valde med hjärtat och det som innehöll mest coaching. Blev dessutom uppringd för intervju till ytterligare ett jobb efter att jag skrivit anställningskontrakt. När det väl händer så händer det.

* Var jag med i min allra första blogswapp vilket var så himla roligt.

* Började jag på min nya arbetsplats där jag verkligen trivs. Tack vare tillit till livet och universum så är jag nu precis där jag vet att jag ska vara.

* Var det premiär för min första gästbloggare sen bloggen startades. Om någon annan är sugen att skriva hos mig så är ni varmt välkomna.

* Återupptog mitt klädabbonemang hos fantastiska Orkanlia och väntar nu på en fin klänning.

* Lyssnar jag om och om igen på sin musikaliske lillebrors inspelningar. Gillar både den som är lugn (där han spelar samtliga instrument) och den rockigare där han står för gitarren.

* Fick jag en förfrågan om jag kunde coacha och insåg att det kanske är dags att starta eget i litet format. Jag har varit modig och frågat min chef som måste fråga sin chef och sen får vi se vad svaret blir.

* Har jag införskaffat mig en alldeles egen spikmatta.

* Avslutades månaden med en fika med min mamma, hennes man, solen själv, min kattälskande vän och min mammas mans syster och sen en liten Alma som bara vill hoppa hela tiden.

16 kommentarer:

 1. Ja, vad ska man säga? När det väl händer så händer det liksom!

  Låter verkligen som en underbar månad för dig! Grattis till allt det nya roliga!

  SvaraRadera
 2. Härlig musik din bror bjuder på :) och jag är så glad för din skull att du valt rätt och att februari bjudit dig på så mycket härliga saker...varmaste kramar

  SvaraRadera
 3. Dina månadssammanställningar är så bra! De andas positivism och tacksamhet och visar på en helhetssyn!:.)

  Måste spana in klänningsstället också!:.)

  SvaraRadera
 4. Dina månadssammanställningar är så bra! De andas positivism och tacksamhet och visar på en helhetssyn!:.)

  Måste spana in klänningsstället också!:.)

  SvaraRadera
 5. Din sammanfattning gör mig alldeles varm i själen. Så mycket underbara saker som har hänt och det på årets andra och dessutom kortaste månad. Tänk vad du har framför dig :-) Kramar...

  SvaraRadera
 6. Händelsrik månad att att lägga till minnesbanken :) Så klokt att göra dessa sammanfattningar...
  Ha en fin måndag
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 7. Låter som en riktigt fin månad!

  Läckert örhänge :)

  KRAM från Eva

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att sammanfatta så där. :) Det är bra att skriva ned alla roliga ( och kanske mindre roliga med ibland) saker man har varit med om så man kan gå tillbaka och "komma ihåg" och sen är det ju lite peppning detta med allt det roliga som FAKTISKT har hänt. :)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 9. Vilken händelserik månad med både stora mirakel och små.

  SvaraRadera
 10. Vilken månad, så stora förändringar i livet med nytt jobb! Grattis! Klänningarna på Orakn Lia är fantastiskt. I och med att jag behöver ny garderob och vill lämna lite av den gamla stilen bakom mig (jeans och tröja) så passar det ju bra med allt det färgglada. Jag skulle vilja abonera men ska suga på karamellen lite först... HAr du fler blider på kläderna därifrån? SKulle vara kul att se..

  SvaraRadera
 11. Låter som en riktigt bra och händelserik månad!

  SvaraRadera
 12. Åh vad allting verkar gå i rätt riktigt för dig, man blir så inspirerad. Vad kul att det går bra för dej, jo det är rätt mycket just nu, och självklart början man tänka när det blir så stora förändringar, vi får se om det blir till det bättre. Massa kramar Ida

  SvaraRadera
 13. mmm mycket intressant som hände i februari trots att det är årets kortaste månad.... Mysigt. Kul att du startar eget i kliten skala.
  Kram

  SvaraRadera
 14. men sötis! inte va det din mans syster som va med och fikade:)

  i övrigt kul att du fick träffa fisen igen:D kram

  SvaraRadera
 15. Vilken vacker liten blogg...prenumererar från detta NU! Prickar är glada och ditt örhänge i det här inlägget kan vara ett av de finaste jag sett!Tack för att jag hittade hit...

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen