fredag 25 juni 2010

Midsommaraftons morgon..

.. badar i sol när jag beger mig mot tunnelbanan för att påbörja min resa.

Mängder av midsommarfirare fyller tunnelbanevagnen, centralen och Arlandas flygplats. En timme efter att jag lämnat ett solvarmt Stockholm så flyger vi in över skärgård, granskog, myrar och landar på Kallax flygplats i Luleå. Där väntar några av de personer som jag älskar mest i hela världen, nämligen mormor och morfar.

Nu vilar jag i solen och hör Luleälven slå in mot vår strand. Inget fattas mig och jag äger allt. I mitt bröst bor kärlek, midsommarmagi och livslust. Jag hoppas ni bär på detsamma men oavsett var ni är och vad ni än gör så önskar jag er en riktigt fin, härlig midsommar som innehåller allt det ni önskar.

Kram från Liv

6 kommentarer:

 1. Gladmidsommar fina du! Vacker bild! Får jag låna den? Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbart att få fira midsommar tillsammans med nära och kära. Jag hoppas att du hade en riktigt fin dag och att även denna midsommardag har visat sig från sin bästa sida.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Å så mysigt att få njuta av solen med dina mor föräldrar! varmaste kramarna och vet ju att du hade en underbar midsommar!

  SvaraRadera
 4. underbart!
  hoppas att ni har det toppen tillsammans!

  kramelikram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen