tisdag 14 december 2010

Liv i luckan - 14:e December 2010

Nummer 14 är ett av mina lyckonummer och nu är det 10 dagar fram till jul. Igår tittade jag på svenska hjältar galan och grät av glädje. Idag väljer jag att fylla dagens lucka med hjältemod för vi behöver fler hjältar och vi behöver uppmärksamma de hjältar vi har runtomkring oss.

Jag beundrar de människor som kliver fram när de behövs. Som vågar göra något för någon annan och är modiga. Jag blir så glad när de uppmärksammas istället för tvärtom. Det inspirerar, berör och ger hopp. Så har du någon hjälte i ditt liv? Någon du vill uppmärksamma eller berätta för att de betyder något? Skriv gärna vem det är i en kommentar, kanske är det dags att uppmärksamma våra vardagshjältar här.. det är det lilla som blir det stora, det är du som avgör vem som är din hjälte. Skriv gärna också vad en hjälte eller hjältemod innebär för dig.. Om du inte vill dela med dig här men ändå kommer på att någon inte vet att du ser dom som en hjälte kanske det är dags att tala om det för personen..

Ser fram emot att höra om era hjältar.

Varmaste kramen från Vida


2 kommentarer:

 1. Min hjälte är min högstadielärare. Han tog ansvar och bjöd på sig själv, respekterade sig själv och oss elever.Kommentaren skulle bli hur lng som helst om jag skulle ta upp allt bra han stod för. En sann förebild.

  Med risk för att låta ego så är jag även min egen hjälte. Tänk att jag numera kan se de modiga saker jag gör.

  SvaraRadera
 2. Men största hjältinna är min lillasyster.
  Vi har gått igenom mycket tillsammans, men hon har trots sina unga år varit min räddare i nöden.
  Det är viktigt att uppmärksamma och uppskatta dessa vardagshjältar.
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen