måndag 27 december 2010

Lyckan i att bara vara och göra...

.. precis det jag känner för har resulterat i sköna förmiddagspromenader, att jag är inne på min fjärde bok sen jag anlände, att jag virkat små knöliga blommor, lyssnat på vinterpratarna och bläddrat i mormors tidningar.

Stillhet, vila, umgås med de jag älskar mest, äta god mat är sann vardagslyx. Lugnet i att bara vara gör att jag landar och varsamt knyter ihop säcken runt 2010. Det känns bra och jag tror att 2011 blir ett spännande år. Den krispiga kylan sveper in över Lappland och klär träden i frostiga glittrande grenar och även om solen inte går upp över horisonten häruppe så målar den himlen i rosa sjok som ramar in Dundret som vakar över det lilla samhället här. Det är vackert och vilsamt och avkopplande. Det är precis det jag behöver.

Vida ♥ the adventure of life5 kommentarer:

  1. Låter skönt...skulle också vilja ha lite tid, någon dag eller två, till bara mig. Men nu har jag valt att ha barn så jag får väl vänta något år till :) Ha det så bra!

    SvaraRadera
  2. Härligt med tid för reflektion, avkoppling, stor kärlek och bara få vara! Det är en konst det också, varmaste kramar och njut av dagen!

    SvaraRadera
  3. vad underbart med en lugn kvalitetstid. kram på dig!

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen