fredag 24 december 2010

Liv i luckan - 24:e December 2010Nu så kommer julen, nu är julen här. Lite mörk och kulen men ändå så kär sjunger Karl-Bertil Jonsson. Idag har julafton anlänt och lucka 24 likaså. I 24 dagar har jag varje morgon öppnat ett paket i min fina kalender från julswappen som min hemliga tomte (som jag för två dagar sen listade ut att det är Ulle) har knåpat ihop. Det har varit decemberlycka.

Imorse när jag vaknade så blev jag alldeles tårögd när jag öppnade mitt paket för det var så personligt och som om hon verkligen känt mig och vetat vad jag uppskattar. I paketet låg nämligen dels receptet på God Jul (på framsidan av ett kort):


... men där låg även en handgjord vetekudde som doftade lavender med texten: LIV är värme.


Lycka i stort och litet format har denna paketkalender varit och jag kommer att vara med nästa år igen. Det är så härligt att vakna varje morgon och ha ett paket som väntar.

Varje dag i December så har jag även skrivit ett inlägg till min bloggkalender och nu har vi kommit till lucka 24 som öppnas från ett Gällivare som bara har -6 dagen till ära.

Lucka 24 innehåller ett bildspel med mina bilder och några ordspråk eller tankar jag vill dela med er.
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow generated with Smilebox
Så från en liten Vida ute i stora vida världen vill jag önska er ALLA en riktigt God Jul. Jag hoppas ni fyller den med precis det ni önskar. Tack till er som velat följa med på färden och tack till alla er som gör den här världen till en bättre värld att leva i.


/Vida

9 kommentarer:

 1. Tittar in och önskar dej en fin julhelg!!! Kram!!!

  SvaraRadera
 2. God jul. Igen.
  Tack för all coaching!
  Ett litet klokord från mig får du också:
  En muy thai-fighter tittar på en amerikansk fighter som lyfter enorma mängder skrot i gymmet. Kommentaren blir kort:
  "Make strong inside, not outside. Then you be a good fighter"

  SvaraRadera
 3. Å underbara Liv, du ger min dag en glitterkant och tackar för dina varma ord, och önskar att du haft en underbar dag och kväll med de dina! Varmaste kraaamar till dig från ett kyligt dalom..just nu -20C...
  Di

  SvaraRadera
 4. En riktigt fridfull julhelg önskar jag dig, Goda Tös!! Eva

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för din fina julklapp. så uppskattat. du är en så fin och underbar vän. kram

  SvaraRadera
 6. Kära Liv - tack för denna underbara, tänkvärda och kloka julhälsning. Och tack för min födelsedagsgrattis från Dig! Massa kramar! 2011 blir ett superbra år!

  SvaraRadera
 7. Men finbönan de luxe. VIlket underbart bildspel. Jag har missat det här eftersom jag som sagt inte varit vid datorn speciellt mycket nu

  Önskar dig god fortsättning och jag hoppas vi kan ses under trettonhelgen nu då
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 8. God forsättning.
  Jag hoppas att du haft en riktigt fin julhelg.
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen