söndag 22 december 2019

Liv i luckan 22:e december: Gå din egen väg
Det finns få saker jag tror mer på än att man ska finna sina drömmar och gå sin egen väg. Den väg som man finner vara sin och som leder till det man vill. Att våga välja utifrån värderingar, drömmar och vad man tror på. Ibland är man den första som får trampa den stigen och ibland är man fler som delar samma väg och kan ta draghjälp av varandra. Jag tänker att livsvägen ska vandras i de skor man trivs bäst i och på det vis man själv väljer så länge man mår bra och inte skadar någon annan.

För att kunna gå sin egen väg så behöver man känna sig själv, göra en del val som kan tyckas svåra och våga drömma stort. Man kan behöva ta hjälp av sin skara eller välja en ny sådan. Man kan behöva spränga glasskivor och att vara sin egen bästa vän när vandringen inte blir som tänkt. Ta vara på dina och andras superkrafter och njut äventyret livet. De flesta luckor i kalendern har syftat på verktyg som ska stötta dig på den vägen. Använd de verktyg du behöver, skapa egna och lita på din inre vackra röst.

Reflektionsfrågor: Känner du att du går din egen väg? Vad skulle annars krävas för att du skulle kunna göra det? Vad är viktigt i ditt liv för att det ska kännas som just ditt? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen