måndag 4 augusti 2008

Kreativ Insikt inspirerar i vardagen..

Den här magneten sitter på min kyl vilket innebär att jag ser den flera gånger dagligen och läser orden:

Livets hemlighet: Allt kommer att bli bra!

Jag tror verkligen att det är så och "Kreativ Insikts" vackra skapelser hjälper mig en bit på vägen. Jag minns faktiskt när jag upptäckte dem för första gången inne i en butik i centrala Stockholm. Jag stannade till och insåg att det här är något speciellt för det talar direkt till mig. Magneten jag då höll i min hand hade texten: "När du skrattar dansar din själ". Den sitter numera på min mammas kylskåp.

Jag har prytt stora delar av mitt hem med saker från "Kreativ Insikt" som magneter, kuddar, halsband, kort och affirmationskort. Eftersom jag vet att affirmationer har en stor effekt för egen del när det gäller att förändra mitt tänkande eller min fokus så tycker jag om att omge mig med texter och bilder som förstärker det jag tror på. Bilderna talar direkt till mig och inte minst den tecknade kollektionen från -06 som har underbara kuddar som vilar på mitt överkast.

För er som vill titta närmare på Kreativ Insikts olika produkter klicka här www.kreativinsikt.se, där kan ni även hitta alldeles fantastiska bildspel om ni behöver lite uppmuntran, fokus eller tröst. Några minuter har man oftast över varje dag och då kan man ta sig ett bildspel till kaffet eller så gör man som jag gjorde häromdagen då jag vaknade och kände mig låg. Jag tittade på alla bildspelen non stop och sedan gick jag ut i livet glad om hjärtat och med lugn i själen. Även om jag vet att den förändring jag gjort är helt rätt så skapar den ibland en viss oro för framtiden och då behöver man påminnas om det man redan vet.. eller som det står på en av deras bilder:

Följ dina drömmar - det är ditt liv!


9 kommentarer:

 1. Kollade den hemsida. Jättefina saker där.
  Jag vet det där om att ta rätt beslut, fast ändå kommer man till stunder där man tvivlar. Det är mänskligt antar jag. Kanske är tvifvelmomenten också det som gör att ens tro förstärks.

  SvaraRadera
 2. Det är viktigt att följa sitt hjärta och göra det som känns bäst.
  Inte alltid så lätt när man måste försörja sig på nått sätt.
  Du säger så mycket klokt min vän.=)
  Nu ska jag göra ett besök på den där hemsidan du tipsade om.
  Ha en härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är lika klok som vanligt. Du ger mig tips och tröst när jag är låg. Och låg är jag ....

  SvaraRadera
 4. Du är otrolig! Så inspirerande och helt rätt, du kommer att bli en jättebra coach! Ska genast bege mig dit och titta..själv hade jag en affirmation på min spegel...du är vacker..sa den...men försvann i flytten för 2 år sen...men varje morgon jag slår igång mina mobiler ( ja..har 2..hur nördig är jag??)
  så står hälsningen..du är bäst..och idag är en ny dag..
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Du skriver alltid så klokt och det är interessant att följa och ta del i dina tankar om livet. Det är verkligen en inspiration till att själv börja fundera runt sitt eget liv, speciellt sitt eget inre liv. Det är en utmaning, men ett måste för att utvecklas som människa. Tycker du inte?

  Jag har länkat dig på min blogg, hoppas det är OK?

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 6. Chissra: Ja, den är helt fantastisk i mina ögon. Tror som du att man behöver tvivla för då känner man om det är rätt beslut eller inte.

  Helena: Ja, det är ju det även om det känns lite läskigt ibland... tack för snälla ord.

  Maria: Hennes bildspel hjälper åtminstone mig när jag är låg. Hoppas du snart mår bättre. Det förtjänar du.

  Di: TACK! Smart drag att ha den hälsningen i mobilen. Affirmationer fungerar.

  Annelie: Självklart får du länka, jag blir bara jätteglad över det. Ja, det blir många funderingar om livet och jag tror att det är viktigt att fundera över hur man vill leva sitt liv och vilka drömmar man har. Utveckling kan precis som du skriver vara tuff men jag anser att den är nödvändig. Åtminstone har det varit det i mitt liv.

  Kramar till er alla

  SvaraRadera
 7. Jag hittade till kreativ insikt och dig via Di som tipsade på sin sida. Jag vandrade runt hos kreativ insikt en kort stund men kommer återvända. Nu ska jag vandra runt här lite grann :-) //Gisan

  SvaraRadera
 8. Hej
  Inte helt oväntat :)) så har jag ett halsband från Kreativ Insikt med texten "Livet kan vara krokigt men aldrig utan mening"
  Jag älskar Carolina Gårdheims harmoniska och inspirerande bilder och texter...Skapar lugn ! ! !
  Var rädd om dig
  kramar Emma

  SvaraRadera
 9. Älskar den butiken! Är där flera gr i veckan på Hornsgatan-min aorta...L.O.V.E

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen