söndag 15 juli 2018

Hejdå Byske..


... och hej mitt Gammelstad.

Vi lämnar Byske efter vackra dagar, havsbad, fina möten med stjärnströsslarens vänner och världens varmaste drakmamma som tagit hand om oss på bästa sätt. Vi lämnar dagar fyllda av värme, skratt, god mat och vackra turer med väskorna och bilen mer fylld än när vi kom.

Så åker vi mot Gammelstad, den plats som betyder så mycket för mig och där jag tillbringat mina somrar sen innan jag kunde gå. Där mina finaste morföräldrar väntar med öppna famnar och kärleksfulla handlingar.

Jag och min stjärnströsslare har två av våra platser på jorden med blott en timmes åktid emellan vilket gör åtminstone en del av semestern enklare. Men att ha de som bor närmst hjärtat på annan ort är både vackert och vemodigt på en gång. Det vackra i att alltid ha någon att besöka där det känns som att komma hem fastän man reser bort och det vemodiga att inte kunna möta till vardags närhelst man önskar. 

1 kommentar:

  1. Å så fantastiskt att få njuta av drakarna och ha fina sommarminnen. Jag hoppas ni får en riktigt underbar semester i Norr och dina fina morföräldrar. Kram Di

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen