tisdag 3 juli 2018

Om man vill checka ut från vardagen..... och bara vara i några timmar så kan spa vara en bra idé.

Det är inte jag som kommer på det utan en vän som älskar spa och som drar med mig på det ibland. Från stadens mitt och brus kliver man upp till en skyddad plats och kopplar totalt av i några timmar. Det är så magiskt och så välgörande för både kropp och själ. Som om avkopplingen sveper in en i sin varma famn och vardagen känns långt borta även om den vilar bredvid.


Vi läser, badar i poolen och äter frukt. Stannar upp, lyssnar inåt och njuter varandet. Vi bara är, det där enkla som kan tyckas vara så svårt ibland. Här har man ju alltid med sig precis som Magnus och Brasse skrev. Ändå tappar man härvaron ibland. Då är det skönt när man skapar ett litet veck i tiden.The nest är det passande namnet på vårt spa, man vilar högt över taknockar med vacker utsikt över Stockholm och lite närmre himlen. Det är en vacker plats och vi enas om att komma tillbaka dit nångång när man behöver några timmars utcheckning från livet och några timmars incheckning med sig själv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen