onsdag 10 december 2008

Liv i luckan - 10:e december 2008


Regnet slår mot rutan när den 10:e December kommit hit, men skam den som ger sig i förhoppningen om snö. Önskar även lite mer tid så att jag hinner skriva ett vanligt inlägg men just nu blir det mest min egen lilla bloggkalender som ni får ta del av.

Dagens lucka innehåller fortsättningen på klipp från julkalendrar, vi har nu kommit fram till de år som skapar mest minnen hos mig nämligen åren mellan 1979-1989 (tidigare har jag visat 1960-1969 och 1970-1978). Det här är julkalendrarna jag minns.

/Liv i luckan

8 kommentarer:

 1. Ja det klippet väckte en massa gamla minnen. Det var bättre förr...

  Hoppas du har det bra och att det snart dalar ned lite snö i din värld också.

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte får någon snö! Det blir till att åka till Sundsvall, vet du... eller än längre upp.

  SvaraRadera
 3. mmm så länge man klarar sig är nog gudmödrarna mest där som vem som helst annan, jag tror det är när man inte klarar sig som de har chansen att gudmödra!

  eller också tvärtom. att man har chansen att guddottra.

  SvaraRadera
 4. Oj vilken vacker entre på fotot

  Ha en finfin torsdag
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 5. Jag tar med mig lussebullar till vår lilla sten vid vattenbrynet.

  SvaraRadera
 6. Mmmm, härligt med nostalgitrippar :-) Jag tycker de borde köra om alla julkalendrar igen,,,de var ju så bra förut motför nu tycker jag.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Den helgen passar bra.
  Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 8. Vist var kalendrarna bättre förr! Mer julefrid och tomtar! Katten äter fortfarande mkt sämre, känns inte som man fick så mkt för de där pengarna. Men har han virus, så får man väl hålla ut och truga honom lite! Ha en bra dag! Kramiz M

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen