torsdag 4 december 2008

Liv i luckan - 4:e December 2008

Vart tog snön vägen?

Jag saknar den så. Jag vill se vita flingor virvla i luften och landa på träd, på min kappa och bädda in Stockholm i det vita vackra täcket som dämpar ljud och lyser upp i mörkret. Jag vill se Svedmyraskogen förvandlas till vyer från Narnia och höra snön som under mina fötter.

En av mina vänner säger att det blir ingen jul om hon inte får lyssna på Bing Crosby med I'm dreaming of an white christmas. Kanske är det därför snön saknas för att vi sjunger och drömmer för lite. Så om jag låter honom sjunga som bara han kan om drömmen om den vita julen och jag själv drömmer vidare så kanske de vackra vita stjärnorna snart faller från skyn. I vilket fall så ger det mig pirrande julkänslor. Lucka nummer fyra fyller jag med drömmar och sång, om vi alla sjunger med så blir det kanske så..

Sing Bing Crosby, just sing!

/Liv i luckan

4 kommentarer:

 1. Verkligen en av julsångerna som är ett måste för julstämningen.
  Igår snöade det hela dagen och idag har allt smält bort. Ingen pulka idag heller alltså.

  SvaraRadera
 2. Hejsai dejsi...Jag tar och stämmer in jag också i så fall för just White Christmas med Bing Crosby är min abosluta favorit bland julsångerna. Den spelades alltid hemma när jag var liten. Nostalgi
  Kramisen
  Emma

  SvaraRadera
 3. I´m singing in the white christmas.. just like the once I used to have...sjunger vidare... i min version ;)lalalala...för här är jullikt..så fint med vitt litet täcke utanför...ljuset skimrade så fint när jag gick hem idag från bussen..annat än ett snöruggit Borlänge :) varm varm kram och jag sjunger för full hals så du får snöööö!

  SvaraRadera
 4. I Sundsvall finns det snö... du får komma hit!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen