tisdag 2 december 2008

Liv i luckan - 2:a december 2008

Det är faktist massor av 2:or i den här bilden, det gäller bara att titta noga. Lilla Alma (som jag är moster till) fyllde 2 månader igår. Bilden innehåller dessutom två saker jag blir glad av.. Alma igen och sen min Hello Kitty chokladkalender jag hittade idag (tänk att nåt för 20 kr kan göra en så glad).

Tack för det positiva bemötandet till min kalender och min nya design. Ni är underbarast. Tyvärr kan jag sedan igår inte lägga kommentarer hos er med bloggar på blogg.se av nån outgrundlig anledning. Försökte flera gånger på olika bloggar men det sparas inte (och jag ser ju att ni har andra kommentarer) men jag hoppas det fungerar snart.

Nåväl tillbaka till kalendern. Dagens lucka innehåller en nostalgitripp (beroende på hur gamla ni är) och det är korta klipp ur julkalendrarna mellan 1960-1969. Nostalgi hör ju julen till för många så håll tillgodo..

/Liv i luckan

11 kommentarer:

 1. Vilken sötis! Samma kalender gav jag till sambon ;) Fast egentligen ville jag ha den själv :))

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Jättesöt.. verkligen...
  Men jag har blivit sjukt rädd för detta med rosa=flickor och blått=pojkar.
  Envisas med att köpa brunt och grönt till vår dotter till min sambos stora förtret. Men har kapitalt misslyckats åt andra hållet. Sebbe är livrädd för allt som har färger i sig. Rött, men där går gränsen. Allt skall vara i grånyanser eller helst svart.
  Nästan så att det kan räknas som modigt att köpa Hello Kitty till en flicka i dagens värld?
  Heja dig!!!!!

  SvaraRadera
 3. Åhhhhh Vilken goklimp!!! Man blir ju sugen på fler då man ser så´na små :-)

  Jag har också haft problem med att komentera idag på blogg.se :-( Men det ordnar sig väl,,,,


  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag har en utmaning till dig. En utmaning där det krävs lite engagemang, inte mycket men lite :-)

  Jag vill gärna att du är med i den långa länkkjedjan till Lucia som nu startas. Samtidigt ger vi som är med minst 20 kr till barncancerfonden samt får en massa länkar till vår egen blogg. Kolla och kopiera det som finns på följande länk. (Du skall sedan sprida till ytterligare minst en bloggare).

  http://enbart.blogg.se/2008/december/utkast-adam.html

  Tack för att du bekämpar cancern och nynazismen :-)

  SvaraRadera
 5. konstigt, jag kunde inte lägga upp kommentar på din blogg igår!!o vi har ju blogspot. så irriterande när man skrivit en rätt lång kommentar o inte kan posta..
  Tack för dag 2 i kalenderna, jag följer med spänning.
  KRAAAAM

  SvaraRadera
 6. "Den som inte kan glädja sig åt det lilla, kan inte glädja sig åt det stora..." brukar min mamma säga!
  Du gör precis det... glädjer dig åt det lilla, julkalendern, och det stora, lilla Alma!
  Vilken underbar gåva... att kunna glädja sig åt en julkalender för 20 kronor, men också att känna kärlek för ett litet barn! Du är rätt fantastisk, på många sätt!

  Varm kram..

  Ps. "Herkules Jonsson" var en av mina favoritkalendrar...

  SvaraRadera
 7. Jag köpte HelloKitty-kalendern till mina döttrar, men ångrar faktiskt att jag inte gav mej själv en oxå. Min 3-åring är Hello Kittyfantast och önskar sej bara sånt i julklapp. Jag är lite orolig, för det verkar ju vara ett beroende man lätt blir fast i ;)

  Kram:)

  SvaraRadera
 8. vilken söt kalender, skulle gärna äga en sådan, ääälskar hello kitty!
  Oj vilken nostalgitripp.. det var tider det :)

  SvaraRadera
 9. Åh vilken sötnos lilla Alma är :)
  Helt underbar
  Kram på re´
  Emma

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig liten tulla. Jag blir så lätt babysjuk, inte bra. Men vi har ju fått våra två underverk, en av varje till och med. Så vi är ju egentligen nöjda som det är.

  Hello Kitty hägrar över allt ser jag, min treåring är frälst. Hällo titty som hon säger, lär bli nåt sånt under granen i år.

  Ha en underbar onsdag!

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 11. Hittade också dessa chokladkalendrar. Barnen tömde alla luckor på en gång. Vadå, en om dagen? Min ska vara hela vägen till julafton. Hur länge kommer din att vara?

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen