onsdag 3 december 2008

Länk till Lucia..

Enbart har utmanat mig att skänka minst 20 kr till barncancerfonden i insamlingen "Den jävla idioten" och sätta bollen i rullning för att få fler att göra detsamma.

20 kr är mindre än vad den där Latte Macciation jag brukar bära omkring på och säkert något ni alla kan unna er så jag hoppas att ni känner för att haka på i den här stora snöbollen och skänka minst 20 kr men det är klart att min uppmaning är helt frivillig.

-----------

Kopiera denna text och lägg till ytterligare minst en person som du utmanar i Länk till Lucia! Är du inte utmanad, känn dig ändå fri att delta i Länk till Lucia!

Tanken är att vi i bloggvärlden skall skapa en lång länk med bloggare som antagit Enbarts utmaning att länka till insamling mot cancer. Vi som länkar har också givit minst 20 kr till insamlingen "Den jävla idioten" tillägnad Medeleine Deckert. Länken skall hålla minst till Lucia. Vi vill sprida ljus över alla som drabbats av cancer och bidrar på detta sätt genom att länka och att skänka.


Madeleine har lämnat världen men Tim 11 år kämpar. Det är inte mycket jag kan göra mer än att skänka pengar till insamlingen "Den jävla idioten" och att sända en tanke till Madde som lämnat och Tim som kämpar (och ALLA ANDRA som kämpar mot "Den jävla idioten").
Jag utmanar: Maria och Kvistashuset.


Följande har utmanats: Enbart som startat utmaningen samt,
(KOPPIERA IN ALLA SOM DU UTMANAR HÄR), Ajaxen, Beppe, Diqueen, Enbart, Eva, Helene, Lena, Malin, Nina, Petra, Princess 55, Sabina, Sanna, Tess, Vida, Yllegarnet, Maria, Kvistashuset


Vill du veta mer?

Enbarts Blogg, Maddes blogg, Maddes mamma Anne, Davids blogg, Barncancerfonden, Ttela artikel, GT-artikel, Radio Väst inslag (17 minuter in).

Tims blogg, Tims mammas blogg, Aftonbladets artikel om Tim

1 kommentar:

  1. Så bra att vi hela tiden blir fler som länkar vidare. Kramar...

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen