lördag 20 december 2008

Liv i luckan - 20:e december 2008

Regnet sänker sig över den stora staden. Gator och torg fyllda med ljus, människor med påsar och förväntan. Vi lyfter blicken och vissa önskar snö, andra undrar om tomten kommer i år och några letar efter stjärnorna som gömt sig bakom molnen.

I denna video så finns det snö, stjärnor, drömmar och till och med självaste tomten. Det regnar fortfarande men i mitt hjärta har julkänslorna flyttat in och glimmat till. Det vill jag dela med mig. Titta i några minuter på videon och kanske ser ni som jag att stjärnorna finns där bakom molnen, vackra snöflingor gömmer sig i regnet om bara fru vinter kommer på besök och det är klart att tomten kommer, frågan är bara om man hinner se honom eller bara känna hans närvaro.

/Liv i luckan


6 kommentarer:

 1. Å min favvorit är:
  http://www.youtube.com/watch?v=qqxRbWUiS40

  God jul, god jul, god jul...

  SvaraRadera
 2. Åh, så fina animationer! Älskar datoranimerat -Monsters Inc är favoriten! ;.)

  SvaraRadera
 3. Tackar varmast för din goa uppmuntran..idag behövde jag den mer än någonsin..varm kram och klart det kommer snö...skickar med posten :)!

  SvaraRadera
 4. fint .. julstämning behövs. Jag har inte sett till tomten än.. men han är säkert i faggorna :)

  SvaraRadera
 5. Nog var bröllopet annorlunda. Brudgrummen var rejält besviken och försökte få allt att fungera men stämningen var förstörd. Själv satt jag och funderade på att jag faktiskt var med om ett bröllop och borde se det fina i det men jag önskade mig bara tusen mil bort.I en vadslagning skulle det bröllopet inbringa mycket pengar för det är inte mycket mer som kan gå snett.

  SvaraRadera
 6. *viskar pssst...jag har fatkiskt fortfarande ett vitt vinterland hemma hos mig and I love it...*

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen