lördag 11 april 2009

Jag har all tid i världen....


.. brukar min vän K säga.

Så känns det just nu. Jag fyller påsken i Stockholm med vardagslyx. Igår träffade jag en vän och vi promenerade från Kungsholmen och till Hornstullsstrand med en glass i hand. Vilade i solskenet och pratade. Vandrade vidare längs med vattnet och längs med Götgatan, passerade Gamla stan och tillbaka till Fridhemsplan. Stockholm är förunderligt vackert och våren har dansat in. Dagen avslutades med en öl på Medborgarplatsen med skärmflygaren och hans vänner innan solen gick ner. Magiskt dag med total avkoppling.

Imorse väckte solen mig och skärmflygaren. Solen drog i mig och jag drog i skärmflygaren så vi vandrade över Gärdet, längs med djurgårdskanalen där vi fikade på kanotklubben lutade mot en vägg i solens famn. Ett träd längre fram som lutade sig över vattnet fick mig att locka skärmflygaren att klättra upp och sen satt vi där och småpratade innan promenaden fortsatte. Skärmflygaren åkte hem och jag vandrade vidare längs med strandvägen och passerade sen gamla stan. Nu klappar jag katt och känner att jag har all tid i världen. Det är en skön känsla som jag inte alltid lyckas ha med mig.

Önskar er alla all tid i världen och en skön påsk.

13 kommentarer:

 1. Låter som en skön påskpromenad!
  Glad påsk på dig!

  SvaraRadera
 2. Med ett sådant väder som det är nu kan det inte annat än bli underbart.

  SvaraRadera
 3. wow vad underbart det låter. jag skulle vilja sitta i din ficka en dag och bara få följa med på alla mysigheter. HAHAHA

  Glad Påsk och många kramar

  SvaraRadera
 4. Skönt att se att du tar hand om Stockholm när jag är borta...och att Stockholm tar hand om dig såklart!
  Hoppas att solen håller i sig resten av påskhelgen också...

  SvaraRadera
 5. härligt härligt!
  ha en skön påsk du med!

  kramar

  SvaraRadera
 6. Ja, det är en gåva att känna att man har all tid i världen... det är liksom ett lugn förknippat med den raden tycker jag. Och det är en skän känsla när den väl infinner sig:.))

  SvaraRadera
 7. Jag älskar också sådana avslappnade dagar då man inte har några specifika planer utan bara låter världen hända en. Perfekt låter det!

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga kort!!!
  Stockholm är en vacker stad!

  Just nu befinner jag mig i LAPPLAND loch här är också hur vackert som helst. :)
  I dag har vi varit till Ishotellet!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 9. Vilkett härligt inlägg, rofyllt och smittande, ger även mig en känsla av att jag ahr all tid i världen. Och jag som alltid har ont om tid om vårarna....

  SvaraRadera
 10. Det ser härligt ut i vårliga Stockholm. NJut du! Ha en skön påskmåndag också. KRAM

  SvaraRadera
 11. Det är så skönt när man får den känslan. Ibland slår den bara ner - även när man har fullt upp på alla håll och kanter. Tiden bara finns där. Och ibland blir det tvärtom. Man har "på pappret" mycket tid men inget blir gjort eller utnyttjat. Tror bestämt att gråmännen har ett finger med i spelet.

  SvaraRadera
 12. Du är ett bra föredöme när det gäller att njuta av livet :-) Kramar...

  SvaraRadera
 13. Det låter lovely!:)
  Ha en fin kväll.
  Kram Lallis

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen